Alamy / AOP
02:40 - 01.08.2018 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic Suomi - tulevat uutuudet - elokuu
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

HBO Nordic tarjoaa elokuussa tuttujen sarjojen uusia tuotantokausia.

Alla viisi poimintaa tulevista viikoista:

CASUAL - 4. tuotantokausi kokonaisuudessaan 1.8.

Saman katon alla asustavista sisaruksista Alexista (Tommy Dewey) ja Valeriesta (Michaela Watkins) kertovan draamakomediasarjan edellinen kausi päättyi todelliseen yllätykseen: Alex sai kuulla tulevansa isäksi ryyppyillan yhdenyönsuhteen seurauksena. Valerie sai puolestaan selville, että Laura-tytär (Tara Lynne Barr) oli pakannut kimpsunsa ja muuttanut hippi-isoäitinsä Dawnin (Frances Conroy) luokse Sacramentoon.

ANIMALS - 3. tuotantokausi alkaa 4.8.

HBO:n aikuisten animaatiosarjassa seurataan sorrettujen olentojen elämää maapallon vähiten asumiseen soveltuvassa ympäristössä: New York Cityssä. Kolmannella kaudella sarjassa seikkaillaan mm. maailmanlopun jälkeisessä Isossa Omenassa, josta ihmiset ovat kaikonneet. Live-tapahtumia ja animaatiota sekoittavan sarjan uudella kaudella ääninäyttelijöinä kuullaan mm. Marcia Clark, Edie Falco, Jared Harris, Lucy Liu, Demi Moore ja Moby. Sarjan ovat tuottaneet Duplass-veljekset ja sen ovat luoneet Phil Matarese ja Mike Luciano.

BALLERS - 4. tuotantokausi alkaa 13.8.

HBO:n suositussa komediasarjassa seurataan amerikkalaisjalkapalloilijoiden värikästä elämää, kun entinen supertähti Spencer Strasmore (Dwayne ”The Rock” Johnson) mentoroi taloudellisena neuvonantajana nykyisiä ja entisiä NFL-kavereitaan selviytymään arjen haasteista niin kentällä kuin yksityiselämässäkin. Tulevalla kaudella Spencer ja Joe (Rob Corddry) lähtevät valloittamaan Los Angelesin pelikenttiä. Sarjan on luonut Steve Levinson (Entourage, Boardwalk Empire), joka toimii myös vastaavana tuottajana yhdessä mm. Mark Wahlbergin ja Dwayne Johnsonin kanssa.

INSECURE - 3. tuotantokausi alkaa 13.8.

HBO:n komediasarjassa tarkastellaan terävänäköisesti kahden afroamerikkalaisen naisen ystävyyttä ja heidän kohtaamiaan kiusallisia tilanteita ja vauhdikkaita koettelemuksia tämän päivän Yhdysvalloissa. Los Angelesin ympäristöön sijoittuvan sarjan on luonut ja tuottanut sitä tähdittävä Issa Rae, ja sen muissa rooleissa nähdään Yvonne Orji, Jay Ellis, Lisa Joyce, Y’lan Noel, Natasha Rothwell ja Amanda Seale.

FEAR THE WALKING DEAD - 4. tuotantokausi 2. osa alkaa 13.8.

AMC:n hittisarja jatkuu neljännen kauden loppuosan myötä. Tapahtumat risteävät The Walking Dead -sarjan tapahtumien kanssa, kun Lennie Jamesin esittämä suosikkihahmo Morgan Jones liittyi kauden alkupuoliskolla mukaan. Sarjojen hahmot sekoittuvat välittömästi menneisyydessä epävarmaan nykyiseen taisteluun samalla, kun he kohtaavat uusia ystäviä, vihollisia ja uhkia. He taistelevat toistensa puolesta, mutta myös toisiaan ja kuolleita eläviä vastaan yrittäen jotenkin rakentaa olemassaolonsa hajoavien ihmisten murskaavaa painetta vastaan.

Kaikkien sarjojen uuden trailerin löydät Turbovision artikkelista.