Toni Manninen
05:15 - 15.06.2018 / musiikki / Findance
Sanna, 28, paljastaa: näin rankkaa oli putoaminen tv:n kykyohjelmasta

Sana eli Sanna Rönnberg on tehnyt rap-musiikkia jo 13 vuotta. Kaikki alkoi aikoinaan Mikseri.netistä ja tänä vuonna Sana tuli tutuksi X Factor -ohjelmassa, jossa hän esiintyi keikkalaulajansa Relan kanssa.

Sanna paljastaa Findancen haastattelussa kuinka kova paikka lopulta on pudota television lauluohjelmasta. Sanan esittämä versio Robinin Parasta just nyt -hitistä johti putoamiseen ja kuukausia kestäneen projektin jättämiseen.

- Mua ei niinkään harmittanut putoaminen, vaan se kuplan puhkeaminen. Kuvaukset alkoi jo syyskuussa ja siinä oltiin kiinni kuukausia.

- Aivan yhtäkkiä elämässä ei ollutkaan mitään sisältöä. Ihmiset ei osaa ajatella sitä läpikäytävää prosessia, kun televisiossa se on niin lyhyt aika.

Sanna kävi myös terapiassa putoamisen jälkeen.

- Palautumisessa kesti muutama viikko.

Samaan aikaan Sana on kuitenkin julkaissut yhden merkittävimmistä biiseistään. Pelon hetkellä -singlellä vierailee Happoradio-laulaja Aki Tykki.

- Biisi syntyi tv-projektissa, josta ei ikinä tullutkaan varsinaista tv-ohjelmaa. Ideana oli, että menestynyt ja pienempi artisti tekee yhteisen biisin 24 tunnissa. Mun ja Akin mielestä biisi oli niin hyvä, että haluttiin viimeistellä se kuitenkin julkaisuksi.

Kappale on saanut mahtavaa palautetta Sanan faneilta.

- Siihen on helppo samastua ja oon saanut useita palautteita, että se on auttanut eron jälkeen. Ihanaa, että voi auttaa ihmisiä musiikilla!

Kuuntele Pelon hetkellä alta:

artikkelin avainsanat:
Aki Tykki Happoradio Sana Sanna Rönnberg