Universal Music
11:10 - 30.05.2018 / musiikki / Findance
Pyhimys ja Juulia yhteisprojektiin OPIUM - Spotify-linkki viiteen biisiin

Uuden OPIUM-projektin muodostavat Teflon Brothersista ja soolouraltaan tuttu Pyhimys, laulajatar Juulia ja tuottaja OP Vuorinen.

Kokoonpanon ensimmäinen julkaisu, viisi kappaletta sisältävä Extended Virtual Reality Play vol 1 on nyt kuunneltavissa Spotifyssa.

OPIUM-musiikin lähtökohtien kerrotaan olevan vapaassa, väljässä ja paineettomassa tekemisessä, jolla ei ole kaupallisia intressejä tai esikuvia.

- Mulla ei oo sinänsä mitään musiikin kaupallista menestystä vastaan, kun se kuitenkin yleensä tarkoittaa sitä, että enemmän ihmisiä altistuu musiikille. Kuitenkin oon tosi allerginen sille, että tekovaiheessa mietitään menestystä tai edes kohderyhmää, mediakenttää tms. Siksi spontaanit, odotuksista vapaat projektit tuntuvat luovuuden kannalta parhailta ja yllättäen ne ovat usein myös menestyneet ajan kanssa ihan hyvin erottumisensa vuoksi. Tämä on ehdottomasti ollut sellainen projekti - ollaan vaan menty studioon ja tehty sellaisia juttuja, josta me kolme tykätään. Ei järjellä, vaan tunteella, Pyhimys kertoo.

Kuuntele EP alta:

artikkelin avainsanat:
Juulia OPIUM Pyhimys