Johanna Kustannus
13:10 - 16.03.2018 / musiikki / Findance
Gasellit julkaisi uuden singlen Riks raks poks - mukana Elias Gould

Gasellit on julkaissut uuden singlen Raks raks pos, jossa vierailee laulaja-lauluntekijä Elias Gould.

- Me ollaan tunnettu Elias Gouldin kanssa jo pitkään ja puhetta musan tekemisestä yhdessä on sitäkin ollut jo vuosia. Jonkin aikaa näytti siltä, että puheet jää vain keskikaljan katkuiseksi katteettomaksi hölöttämiseksi, mutta viime syksynä Elias otti ohjat omiin käsiinsä ja tuli soittamaan Jusalle baarissa yhtä biisin aihiota ja kysyi, että pitäskö tätä työstää yhdessä eteenpäin. Jusa kuunteli pätkän demosta puhelimesta ja siinä ollut riks raks poks -hokema jäi sille kerrasta mieleen. Kuunneltiin demoa sitten vielä yhdessä studiolla ja päätettiin alkaa edistää biisiä.

- Riks raks poksia tehtiin hyvällä fiiliksellä ilman sen suurempaa pingottamista. Fiilisteltiin varmaan kymmentä erilaista rumpuohjelmointia ja kirjotettiin paljon tekstiä lopullista kulmaa hakiessa, mutta missään vaiheessa biisin kanssa ei ajauduttu umpikujaan. Palaset loksahteli paikoilleen ja oltiin tosi tyytyväisiä biisin, joten päätettiin julkasta se ensimmäisenä maistiaisena meidän tulevalta levyltä.

- Riks raks poks on biisi siitä vaikeasta tilanteessa, jossa parisuhde ei oikein toimi, mutta ei haluaisi antaa periksikään. Hetki, jossa on syytä ottaa vähän happea ja miettiä asiaa sitten uudesta näkökulmasta. Siinä on vähän rajujakin kielikuvia ja tietty turhautuminen tilanteeseen kuuluu läpi. Silti ei haluis vaikeuksien edessä heittää heti hanskoja tiskiin.

Jos olet Spotifyn käyttäjä, voit kuunnella biisin alta:

artikkelin avainsanat:
Elias Gould Gasellit