Mark Knight
13:10 - 08.03.2018 / musiikki / Findance
Waterland Festival järjestetään viikonloppuna Espoon Serenassa: Mark Knight, Solarstone, Orkidea...

Pohjoismaiden suurin vesipuistofestivaali, Waterland Festival, valtaa Espoon Serenan viidettä kertaa ensi viikonloppuna 9.–10. maaliskuuta.

Tapahtuma on myyty loppuun aiempina vuosina ja palaa nyt vuoden tauon jälkeen Serenaan. Suurin osa lipuista on myyty jo ennakkoon.

Festivaalin pääesiintyjä on perjantaina 9.3. lavalle nouseva Mark Knight, joka on yksi tämän hetken housemusiikin kuumimmista nimistä. Lisäksi festareilla nähdään sveitsiläinen Croatia Squad, huikeassa nosteessa oleva tech-house tähti Dennis Cruz, italialainen house-duo The Cube Guys, sekä trance-musiikkilegenda Solarstone.

Naapurimaastamme Virosta Waterlandiin saapuvat paikallisen Skyplus radion äänenä tunnettu DJ Kristjan Hirmo, sekä Bombossa Brothers -veljeskaksikko, joka soittaa vuosittain paljon keikkoja bilettäjien paratiisisaarella Ibizalla. Lisäksi Waterlandissa esiintyy nouseva 20-vuotias ruotsalaistähti Tim Gartz. Waterlandissa nähdään myös Alex Mattson, Orkidea, Rony Rex, Milla Lehto sekä kymmeniä muita kotimaisia tanssimusiikin huippunimiä.

Waterlandin 2018 vuoden Land of Dreams -teemaan kuuluu kolme erityyppistä tilaa, joissa kuullaan kaupallisemman tanssimusiikin lisäksi myös housea, technoa, psy-trancea ja perinteisempää trancea sekä muita hieman rankempia konemusiikin soundeja. Skandinavian suurin vesipuisto Serena tarjoaa tapahtumalle suurenmoiset puitteet, joissa festarikävijät voivat samanaikaisesti bilettää tuhansien muiden juhlijoiden kanssa ja kokeilla Villivirtaa sekä muita huvipuiston laitteita. Serenan vesipuistotapahtumia on järjestetty jo yli kymmenen vuoden ajan, ja niiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta.

- Waterlandin trooppinen lämpötila, vesielementti ja tanssimusiikki luovat uniikin kokemuksen jollaista ei ole missään muualla maailmassa, toteaa festivaalin promoottori Heikki Liimatainen.

Tapahtuman ikäraja on K-18. Serenaan on järjestetty Waterland 2018 –festivaalin ajaksi linja-autokuljetuksia Helsingin keskustasta ja takaisin. Allasalueella on runsaasti baareja ja ruokapisteitä. Myynnissä on myös erityisiä VIP-lippuja, jotka oikeuttavat erilliseen sisäänkäyntiin ja VIP-tilaan.

Katso viime vuoden aftermovie alta: