Sinebrychoff
22:33 - 06.03.2018 / viihde / Findance
Suosittu olut uudessa muodossa - Karhu Ruis IPA

Karhu Ruis IPA (5,3%) on Karhun ensimmäinen pintahiivaolut.

Karhu Ruis IPA on suodattamaton India Pale Ale, jonka valmistuksessa on käytetty ruista. Tummahkossa IPA:ssa maistuu maltaan makeus ja rukiin tuoma mausteisuus. Kokonaisuuden täydentää raikas amerikkalaistyylinen humalointi. Karhu Ruis IPAn kehittämisestä on vastannut Sinebrychoffin panimomestari Heikki Vuokko.

Tölkin ja etiketin design on Karhu Ruis IPA:ssa nyt valkoinen, vastakohta jo vuosien ajan vallinneelle mustalle värille. Tölkkiä ja etikettiä koristaa taiteilija Jani Tolinin karhuteos. Kansainvälisestikin mainetta niittänyt Tolin määrittelee taidesuuntansa urbaaniksi katutaiteeksi. Karhu-lagerien logo ja väritys säilyy ennallaan.

- Erikoisoluiden valikoima tällä hetkellä Suomessa on valtava ja olutta etsivän on jo vaikeaa tehdä valinta. Kun tunnettu ja luotettava olutmerkki lanseeraa IPA:n, se on vahva vaihtoehto. Karhu Ruis IPA puhuttelee niin uusia erikoisoluiden ystäviä kuin jo tottuneempiakin olutharrastajia. IPA sopii erinomaisesti ruoan kanssa nautittavaksi. Niin sanotut lifestyle-kuluttajat ovat kiinnostuneita juoman ja ruoan laadusta ja niiden kanssa syntyvistä nautinnollisista tilanteista, kertoo Sinebrychoffin oluiden Group Brand Manager Jonathan Heino.

Karhu-oluet valmistetaan Sinebrychoffin panimolla Keravalla.

artikkelin avainsanat:
alkoholi Karhu olut ruoka Sinebrychoff