Sinebrychoff
16:10 - 06.03.2018 / viihde / Findance
Battery-energiajuoma saa uuden maun

Sinebrychoff tuo kauppoihin 19. maaliskuuta uuden Battery-energiajuomamaun mustikka.

- Battery Blueberry on Batteryn ensimmäinen puhdas marjamaku. Mustikka on suomalaisten suosikkimarjoja ja sopii energiajuomaan erinomaisesti. Kuluttajatesteissä tulivat esiin marjaisa maku, raikkaus ja luonnollisuus sekä se, että Blueberry on positiivisella tavalla erilainen energiajuoma, kertoo Group Brand Manager Laura Niskanen Sinebrychoffilta.

Battery Blueberry on ollut jo vuodesta 2016 myynnissä Norjassa, jossa se on ollut suosittu. Batteryn uusin vientimaa on Intia, jonka energiajuomamarkkinoilla Battery aloitti vuosi sitten.

Batteryn ilme on muuttunut vuodenvaihteen jälkeen. Tuoteperhe on nyt yhtenäisemmän näköinen, ja Batteryn tuttu plus-symboli on suurempi kuin ennen. Musta väri kulkee vahvemmin läpi kaikkien juomapakkausten. Designmuutoksen takana on bluemarlin New York. Kuluttajatutkimuksessa uutta designia pidettiin yhtenäisempänä ja modernina. Muutos vahvistaa entisestään Batterylle ominaista funktionaalisuuden ja energian tuntua.

Battery-perheessä keväällä 2018: Battery Original, Battery Jungled, Battery No Calorie, Battery No Calorie Lime, Battery Energy Water Lemon ja Battery Energy Water Lime-Orange-Pineapple.

artikkelin avainsanat:
Battery energiajuomat ruoka Sinebrychoff