2 Unlimited
11:10 - 26.02.2018 / musiikki / Findance
We Love Festival 2018 -lisäyksiä: 2 Unlimited, DJ BoBo, Ice MC, E-Type, Dr. Alban...

We Love Festival tuo Helsingin Suvilahteen 27.-28. heinäkuuta ysäri- ja millenium-artistikimaran.

Kimaltelevan kaksipäiväisen bilehuuman kruunaavat Suomessakin yleisön hullaannuttanut ja listaykkösenä paistatellut The Baseballs, 14 miljoonaa levyä myynyt sveitsiläinen DJ BoBo, No Limit ja Get Ready for This -biiseillään pankin räjäyttänyt 2 Unlimited, ruotsalainen eurodance-suuruus E-Type ja maanmiehensä, kantrivivahteikkaalla ysäripopilla breikannut Rednex.

Niin ikään naapurimaasta ohjelmaa saapuu täydentämään mies No Coke ja It’s My Life -hittien takaa Dr. Alban sekä It’s a Rainy Day ja Think about the Way -biiseillä radiosoittolistat ja tanssilattiat aikoinaan valloittanut
Ice MC.

Festivaaleilla nähdään myös ranskalainen elektro-artisti Pakito, saksalainen ItaloBrothers ja ruotsalainen Teeny Weeny String Bikini -tähti Günther.

Kotimaisista artisteista We Love Festival -lavalle nousevat DJ Matti Airaksinen ja viihdyttäjätrio Movetron.

Jo aiemmin We Love Festivalin ohjelmistoon liittyivät Nylon Beat, Basshunter, Me & My ja Raptori.

- On ollut mukavaa olla luomassa ihmisille ysäritunnelmaa 2000-luvulla. Harjoittelimme sitä menestyksekkäästi 90-luvulla! Ysäri viehättää ja herättää tunteita laajassa yleisössä; itseni ikäisistä aivan uuteen nuoreen ysärisukupolveen, joka on tullut pitämään hauskaa ‘uusien biisien’ tahdissa. Ysärifestarit ovat sujuneet aina rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä. Ysäri on hyväntuulen musiikkia, kommentoi Movetronin Päivi Lepistö.

Esiintyjät:

PE: DJ Bobo, 2 Unlimited, Dr. Alban, Rednex, Ice Mc, Movetron, DJ Matti
Airaksinen

LA: Nylon Beat, The Baseballs, Basshunter, E-Type, ItaloBrothers, Günther,
Me & My, Raptori, Pakito

Liput:

1 pv 59,90 eur
1 pv VIP 115,00 eur
2 pv 89,00 eur
2 pv VIP 179,00 eur

Ikäraja:K-18