Alamy / AOP
15:10 - 21.02.2018 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic Suomi - tulevat uutuudet maaliskuussa - viisi uutta sarjaa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

HBO Nordic tarjoaa maaliskuussa lukuisia uusia tv-tuotantokausia sekä viisi uutta sarjaa!

HBO:n omaa tuotantoa edustavat uusista sarjoista Trust ja Barry. Muualta hankittuja sarjoja ovat Heathers, Krypton ja Bad Banks. Lisätietoja sarjoista nimiä klikkaamalla.

4.3. THE GOOD FIGHT – 2. tuotantokausi

Uudella kaudella maailma on menossa yhä hullummaksi ja Chicagon murhatilastot jatkavat kasvuaan. Diane, Lucca ja Maia yhdessä muiden kollegoidensa kanssa joutuvat henkisesti koville, kun toisen toimiston asiakas tappaa lakimiehensä ylilaskutuksen takia. Ovatko hekään turvassa asiakkailtaan? Sarjan pääosissa nähdään mm. Christine Baranski, Rose Leslie ja Cush Jumbo, sekä mukaan liittyvä näyttelijä Tim Matheson, joka nähdään myös The Affair -sarjan seuraavalla 4. kaudella.

8.3. HEATHERS - uusi sarja

Uusi antologiasarja on nykyajan versio 80-luvun samannimisestä menestyselokuvasta. Sarjassa seurataan Veronica Sawyeria, joka saa koulussa vastaansa ilkeän jengin nimeltään Heathers. Jengin johtohahmona on silmiinpistävä Heather Chandler sekä hänen apurinsa Heather Duke ja Heather McNamara. Sarjan pääosissa nähdään mm. Grace Victoria Cox, James Scully, Melanie Field ja Brendan Scannell. Sarjassa nähdään myös Selma Blair ja vierailevana tähtenä alkuperäisestä elokuvasta tuttu Shannen Doherty.

12.3. THE ARRANGEMENT – 2. tuotantokausi

Uuteen kauteen startataan nousevan tähden Megan Morrisonin (Christine Evangelista) läpimurron myötä. Satumaisia häitä Kylen (Josh Henderson) kanssa suunnitteleva Megan ottaa ohjakset omiin käsiinsä ja jatkaa suunnitelmaansa omahoitojärjestö The Institute of the Higher Mindin kaatamiseksi. Samaan aikaan kuitenkin Kylen synkkä menneisyys paljastuu, samoin kuin miksi ja miten hän on kytköksissä järjestön johtaja Terence Andersoniin (Michael Vartan) ja tämän vaimoon Deanniin (Lexa Doig).

13.3. AMERICAN CRIME – 3. tuotantokausi

Emmy-palkittu antologiasarjan kolmas ja samalla viimeinen kausi tulee saataville kokonaisuudessaan kausien 1-2 jatkoksi. Sarjan on luonut John Ridley ja sen pääosissa nähdään Felicity Huffman, Regina King ja Timothy Hutton.

14.3. BAD BANKS - uusi sarja

Saatuaan väärin perustein potkut luxemburgilaisesta sijoituspankista, nuori ja lahjakas Jana Liekam saa tarjouksen unelmapestiin Frankfurtissa. Janan on jätettävä kaikki vanha taakseen, myös poikaystävänsä ja 5-vuotiaan tyttärensä. Kunnianhimoisen Janan onnistuu tehdä vaikutus uuteen tiimiinsä ja esimieheensä Gabriel Fengeriin, mutta pian naiselle selviää, että hänen ex-pomonsa Christelle LeBlanc on vedellyt kulissien takana naruista ja käyttänyt häntä omaksi edukseen. Selviääkö Jana uusien velvoitteidensa ja ex-pomonsa kiristyksen keskellä tässä armottomassa valtataistelussa?

19.3. O NEGÓCIO – 4. tuotantokausi

HBO:n brasiliaistuotantoa oleva sarja kertoo kolmesta naisesta, Karinista, Magalista ja Lunasta, jotka päättävät soveltaa markkinointituntemusta maailman vanhimpaan ammattiin. Sarjan tapahtumat kietoutuvat São Paulon eliitin luksusmaailman ympärille, jossa nämä naiset vievät bisneksen aivan uudelle tasolle. Sarja tunnetaan myös nimellä The Business.

20.3. ARTHUR MILLER: WRITER – HBO-dokumentti

Rebecca Millerin isästään tekemä dokumenttielokuva koostuu kotona kuvatuista haastatteluista valottaen Pulitzer-palkitun näytelmäkirjailijan spontaanejakin ajatuksia ja näkemyksiä, sekä kuinka tämän elämä on vaikuttanut hänen työhönsä ja miten hän on osaltaan muovannut maansa kulttuuria. Dokumentti esittelee Millerin täysin uudessa valossa, jonka elämää varjostivat mm. punakammon traagiset tapahtumat ja ex-vaimonsa Marilyn Monroen kuolema. Kunnianosoituksena tehty dokumentti on kuvaus julkisuuden keskellä koetuista menestyksistä ja epäonnistumisista sekä rehellinen yhteenveto ihmisen haavoittuvuudesta.

22.3. KRYPTON – uusi sarja

Tapahtumat sijoittuvat kahta sukupolvea edeltävään aikaan ennen Teräsmiehen kotiplaneetan Kryptonin tuhoa. Tapahtumien keskipisteessä on Teräsmiehen isoisä (Cameron Cuffe), joka päättää taistella palauttaakseen häväistyn ja tuhotun sukunsa kunnian ja pelastaakseen rakastamansa maailman kaaokselta. DC Comicsin hahmoihin perustuvan sarjan vastaavana tuottajana toimii David S. Goyer (Yön ritari -trilogia) yhdessä showrunnerina toimivan Cameron Welshin (Ash vs Evil Dead) kanssa.

26.3. BARRY – uusi sarja

Tummanpuhuvassa komediasarjassa seurataan masentunutta sotaveteraania ja nykyistä palkkamurhaajaa Barryä (Bill Hader). Työkomennuksen Los Angelesiin saanut Barry päätyy näyttämölle ja keskelle läpimurrosta haaveilevia näyttelijöitä jäljittäessään seuraavaa uhriaan. Barry alkaa itsekin haaveilla näyttelijän urasta, mutta onnistuuko hänen löytää tasapaino kahden ammatin välillä? Pääosissa Haderin lisäksi nähdään Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler, Anthony Carrigan ja Henry Winkler.

26.3. TRUST – uusi sarja

Tositapahtumien innoittama draamasarja vie katsojat keskelle yhden Amerikan rikkaimman ja onnettomimman suvun, Gettyjen, monimutkaisia perhesuhteita. Pitkälle aikavälille sijoittuvan sarjan tapahtumat alkavat vuodesta 1973, jolloin Roomassa oleskeleva Gettyjen perijä John Paul Getty III (Harris Dickinson) joutuu italialaismafian kidnappaamaksi. Pääosissa nähdään Donald Sutherland (Paulin isoisä J. Paul Getty Sr.), Michael Esper (Paulin isä J. Paul Getty Jr.) ja Hilary Swank (Paulin äiti Gail Getty). Lisäksi sarjassa nähdään mm. Brendan Fraser, Anna Chancellor, Norbert Leo Butz, Charlotte Riley ja Luca Marinelli.

26.3. SILICON VALLEY – 5. tuotantokausi

Emmy-palkittu komediasarja sijoittuu huipputeknologiabuumin sykkivään sydämeen, Piilaaksoon, jossa kaikista lahjakkaimmat yksilöt ovat kykenemättömimpiä käsittelemään menestystä. Kasvuyritysten maailmaan sukeltava komediasarja tutustuttaa katsojat joukkoon sosiaalisesti rajoittuneita altavastaajia, jotka yrittävät luovia alan tuottoisilla, mutta petollisilla aalloilla. Mike Judgen ja Alec Bergin yhteistyönä syntyneen sarjan 5. kaudella esiintyvät mm. Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer ja Jimmy O. Yang.

26.3. BILLIONS – 3. tuotantokausi

Chuck Rhoades (Paul Giamatti) ja Bobby ”Axe” Axelrod (Damian Lewis) joutuvat uuden eteen. Miehet yrittävät edelleen tuhota toisensa, mutta heidän on nyt myös taisteltava uusien voimien ja vaikutusvaltaisten vihollisten keskellä. Wendy Rhoades (Maggie Siff) ajautuu miesten välissä tilanteeseen, joka saattaisi muuttaa hänen elämänsä peruuttamattomasti. Mukaan sarjaan liittyy oikeusministeri Waylon “Jock” Jeffcoatia esittävä Clancy Brown, joka on erityisen kiinnostunut Chuckista ja Axesta. Muissa rooleissa ovat mm. Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, Condola Rashad, Asia Kate Dillon ja Jeffrey DeMunn.

27.3. THE ZEN DIARIES OF GARRY SHANDLING – HBO-dokumentti

Garry Shandling tunnettiin yhtenä parhaana stand up -koomikkona ja kahden tv-historian uraauurtavimman sitcom-sarjan tähtenä. Todellinen Garry Shandling oli kuitenkin paljon mutkikkaampi henkilö. Laajassa, mutta yksityiskohtaisessa dokumentissa on haastateltu yli 40 henkilöä niin Shandlingin suvusta kuin lähipiiristä. Dokumentissa ovat mukana mm. James L. Brooks, Jim Carrey, Sacha Baron Cohen, Jay Leno, Conan O’Brien, Jerry Seinfeld ja Sarah Silverman. Lisäksi näytetään kuvamateriaalia yli neljän vuosikymmenen ajalta sekä käydään läpi hänen päiväkirjojaan ja kirjeitään paljastaen tämän koomikon veitsenterävän älyn ja levottoman sielun.

Katso Krypton-sarjan traileri täällä.

artikkelin avainsanat:
Bad Banks Barry HBO Nordic Heathers Krypton Trust