Alamy / AOP
19:10 - 15.02.2018 / elokuvat / Findance
C More lisäsi 11 elokuvaa - katso lista

C More on lisännyt viime päivien aikana 11 elokuvaa, joiden mukana mm. kehuttu kauhuelokuva The Witch ja huippusuosituihin videopeleihin perustuva Warcraft: The Beginning.

Alla koko lista:

Warcraft: The Beginning (USA 2016, fantasia / toiminta, Travis Fimmel / Paula Patton)

Rauhaa rakastava Azerothin valtakunta on sodan partaalla ja sen asukkaita uhkaavat kauhistuttavat tunkeilijat, örkit, jotka pakenevat omasta kuolevasta maailmastaan asuttaakseen toisen. Kun maailmojen välillä avautuu portaali, asukkaiden on taisteltava.

Popstar: Never Stop Never Stopping (USA 2016, komedia, Andy Samberg / Sarah Silverman)

Mukadokumentti poptähdestä nimeltä Conner4Real. Saamme seurata hänen huikentelevaista elämäänsä ja vaikeuksia pysyä menestysdebyytin tasolla. Uran huipulla pysymisestä tulee kova kamppailu.

The Dancer (Ranska 2016, draama)

Ranskalaisdraama uraauurtavasta tanssijasta Loïe Fullerista, joka lumosi yleisöä 1800-luvun lopun Pariisissa.

The Witch (USA 2015, kauhu, Anya Taylor-Joy)

Uusi-Englanti, 1630. William ja Katherine neljän lapsensa kanssa karkotetaan kylästä Raamattua koskevien erimielisyyksien jälkeen. He asettuvat asumaan suuren metsän laitamille, missä alkaa pian tapahtua kauheita asioita.

Kings Bay (Norja 2016, trilleri)

Tosipohjaisen norjalaistrillerin taustalla on kaivosonnettomuus, josta tuli poliittista räjähdysainetta.

The Autopsy of Jane Doe (USA / UK 2016, kauhu, Brian Cox / Emile Hirsch)

Kauhutrilleri kahdesta oikeuslääkäristä, isästä ja pojasta, jotka saavat tutkittavakseen nuoren tuntemattoman naisen mystisen tapauksen.

Hitchcock/Truffaut (Ranska / USA 2015, dokumentti)

Dokumentti legendaarisista keskusteluista mestariohjaajien Alfred Hitchcock ja François Truffaut välillä.

Girls' Night Out (Kanada 2017, trilleri)

Trilleri, jossa polttarit muuttuvat painajaiseksi, kun kostonhimoinen ex-poikaystävä ilmestyy paikalle kauheine suunnitelmineen.

Beck: Ohuella jäällä (Ruotsi 2018 C MORE ORIGINAL, trilleri)

Esikaupungin juniorien pidetty jääkiekkovalmentaja löydetään puukotettuna. Liittyykö murha hänen toiseen projektiinsa, jossa hän opettaa pakolaisia luistelemaan? Beck, joka on palannut korkeammassa virassa, etsii sijaista Steinarille, joka kuitenkin on entistä halukkaampi pysymään ryhmänjohtajana.

Prometheus (USA 2012, scifi, Noomi Rapace / Michael Fassbender)

Pari arkeologia uskaltautuu tutkimaan avaruusalus Prometheuksen kyydissä universumin pimeintä kolkkaa löytääkseen ihmiskunnan alkuperän. Kuten kreikkalaisessa mytologiassa, Prometheus haastaa jumalat, millä voi olla hirvittäviä seurauksia. Mikään ei voi valmistaa arkeologeja siihen mitä he ovat kohtaamassa. Scifileffan on ohjannut Ridley Scott ("Alien - kahdeksas matkustaja"), ja rooleissa nähdään mm. Noomi Rapace ("Miehet jotka vihaavat naisia"), Michael Fassbender (”X-Men”), Charlize Theron, Guy Pearce sekä Idris Elba.

Brändätyt (2013, dokumentti)

Dokumentti naisten asemasta ammattiurheilumaailmassa. Miten naisurheilijat ansaitsevat rahaa? Onko sukupuolen ja seksuaalisuuden hyödyntäminen hyväksyttävää? Urheilijat ja urheilumarkkinoijat kertovat näkemyksiään.

Katso C Moren merkittävimmät tulevat leffalisäykset helmikuussa täältä.

artikkelin avainsanat:
C More