Universal Music
12:40 - 15.02.2018 / musiikki / Findance
Pyhimys julkaisee pian Tapa poika -albumin - ilmaiskeikka luvassa: "Torilla tavataan"

Pyhimys julkaisee uuden odotetun Tapa poika -albumin perjantaina 23. helmikuuta.

Albumia edeltäneet singlet Kynnet, kynnet ja Jättiläinen soivat useilla radiokanavilla ja ovat Spotify-menestyksiä. Kynnet, kynnet on striimannut platinaa ja tammikuussa julkaistu single Jättiläinen nousi Suomen kuunnelluimmaksi kappaleeksi Spotifyssä ja biisi on edelleen Suomen Spotifyn kolmanneksi kuunnelluin kappale.

Levyn tiimoilta maaliskuussa alkava klubikiertue on suurelta osin loppuunmyyty ja marraskuussa järjestetty Tapa poika -albumin ennakkoesitys Helsingin Valkoisessa salissa myytiin loppuun alle 40 sekunnissa.

Nyt Pyhimys haluaa juhlistaa levyn julkaisua ja kiittää fanejaan järjestämällä ikärajattoman ilmaiskeikan Helsingin Narinkkatorilla lauantaina 24. helmikuuta klo 19.00.

- No nyt kun sitten levy on ihan kohta ulkona, niin tuli tarve keksiä vielä joku yllätyshommeli. Valkosen salin keikasta on jo sen verran aikaa ja jotenkin musta tuntui, että tarvittiin vielä jotain isompaa. Ja siis tarvittiin nimenomaan fanien takia, kun he ovat kuunnelleet biisejä ja ostaneet lippuja rundille niin käsittämättömän paljon.

- Ensimmäinen ajatus oli, että mä en haluu enää tässä kohtaa myydä mitään, vaan päinvastoin antaa jotain takaisin kiitoksena kaikesta. Levy-yhtiöllä oli toki albumille varattuna budjetti promootioon, mutta jotenkin en osannut enää kuvitella miten rahalla ois voinu saada enemmän positiivista huomiota albumille, joten halusin käyttää sen kaiken johonkin isompaan yllätykseen. En halunnut tähän nyt edes mitään sponsoreita, vaan tää on suoraan meiltä faneille.

- Toinen ajatus oli, että kun kerran levyllä puhutaan paljon tästä somekuplien maailmasta, jossa me mennään keinotekoisten ja epärealististen roolien taakse piiloon ja etäännytään sitä kautta toisistamme, niin voisinko mä jotenkin edistää sitä yhteisöllisyyttä. Suomessa on monta kivaa kesäkaupunkia, mutta ei me voida kymmentä kuukautta vaan odottaa seuraavaa kesää. Mutta kuka hullu järjestäisi ulkona yhtään mitään talvella, kun kesälläkin on 50% mahdollisuus, että sataa räntää. Ei se oo vaan kannattavaa. Näiden ajatusten pohjalta päätin silti järjestää ilmaisen, ikärajattoman, ihanan erityisen levyjulkkarikeikan ulkona. Oli sää mikä tahansa!

artikkelin avainsanat:
Pyhimys Teflon Brothers