action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Far Cry 5 -kausikortin sisältö julkistettu

05.02.2018 / klo 16:40 / FD / pelit

Eilen esittelimme 27. maaliskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle ilmestyvän Far Cry 5 -pelin uuden trailerin - katso se täällä.

Ubisoft on nyt julkistanut toimintapelin kausikortin sisällön. Kausikortti kuuluu Far Cry 5 Gold Edition -versioon, mutta halutessaan kausikortin voi ostaa myös erikseen.

Far Cry 5 tarjoaa kausikorttinsa myötä tuhdin paketin lisäpelattavaa. Hours of Darkness -laajennus vie pelaajan Vietnamin sotaan kokemaan sodan kauhut ja kuumat viidakot ainutlaatuisena pelikokemuksena Việt Cộngin sotilaita vastaan. Dead Living Zombies -lisäosa puolestaan lyö pelaajaa vastaan armeijan eläviä kuolleita perinteisten b-luokan kauhuelokuvien hengessä. Lost on Mars vie pelaajan sotimaan Mars-planeetan hämähäkkimäisiä hirvityksiä vastaan.

Lisäksi kaikki Far Cry 5 -kausikortin konsoliversion omistajat saavat lisäetuna Far Cry 3 Classic Edition -toimintapelin neljä viikkoa ennen pelin virallista julkaisupäivää kesällä 2018. Peli julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille ja peli tulee myyntiin myös omana julkaisunaan myöhemmin julkistettavana ajankohtana.

Far Cry 5 Gold Edition -PC-version ostajat saavat Far Cry 3 -pelistä täydellisen version.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä