Alamy / AOP
18:10 - 28.01.2018 / elokuvat / Findance
C More lisäsi 9 elokuvaa - Bruce Willis, Zac Efron, Jennifer Aniston, Seth Rogen...

The Cave (USA 2005, toiminta / kauhu)

Arkeologit tutkivat keskiaikaista luostaria Romaniassa ja löytävät mystisen maalauksen sotilaasta ja lentävistä paholaisista. Yhtäkkiä rauniot sortuvat ja arkeologit jäävät loukkuun valtavaan maanalaiseen luolastoon. Siellä heitä odottavat vanhat kiroukset. Amerikkalainen toimintaelokuva. Pääosissa: Cole Hauser, Eddie Cibrian, Lena Headey.

Hostage - Panttivanki (USA 2005, toiminta / trilleri)

Pääosassa Bruce Willis

The Bye Bye Man (USA 2017, kauhu)

Kolme college-kaverusta löytää unelmiensa talon mutta tajuaa pian, että sitä koettelee yliluonnollinen murhaaja.

Broken Flowers (USA 2005, komedia / draama)

Don Johnston on ikääntynyt naistenmies, jolla on 19-vuotias poika jossain päin Amerikkaa. Don lähtee naapurinsa kanssa etsimään niitä viittä naista, joista yksi voisi olla pojan äiti. Jim Jarmuschin ohjaama draamakomedia. Pääosissa: Bill Murray, Jessica Lange, Sharon Stone.

Grimmin veljekset (UK / USA 2005, toiminta / komedia)

Amerikkalais-brittiläinen seikkailuelokuva, joka perustuu Grimmin veljesten mielikuvitukselliseen satumaailmaan. Pääosissa Heath Ledger ja Matt Damon.

Houkutus - Derailed (USA 2005, draama / trilleri)

Jennifer Anistonin tähdittämä jännittävä trilleri miehestä ja naisesta, jotka aloittavat kielletyn suhteen ja joutuvat kiristetyiksi.

Naapurit 2 (USA 2016, komedia)

Pienten lasten vanhemmat Mac ja Kelly haluavat myydä talonsa mutta törmäävät odottamattomaan ongelmaan. Uusi bilettävien naispuolisten opiskelijoiden yhdistys muuttaa naapuritaloon. Nyt Macin ja Kellyn on pakko kääntyä entisen naapurinsa ja aiemman vihollisensa Teddyn puoleen ja pyytää apua. Pääosissa Seth Rogen, Zac Efron ja Rose Byrne.

Amor yllättää (UK / Saksa 2005, komedia / draama)

Vasta naimisiin mennyt Rachel alkaa epäillä avioliittoaan ja tutustuttuaan floristi Luceen myös seksuaalista suuntautumistaan. Vaikka Rachel on onnellinen lapsuudenrakkautensa Heckin kanssa, ei hän lakkaa ajattelemasta Lucea, ja vaikkei hänellä koskaan ole ollut suhdetta naisen kanssa, pohtii hän sitä nyt. Romantitisen draamakomedian on kirjoittanut ja ohjannut Ol Parker (”Now Is Good”). Rooleissa nähdään Piper Perabo (”Coyote Ugly”), Lena Headey (”Pete Smalls Is Dead”) ja Matthew Goode (”Match Point”).

Zipper (USA 2015, trilleri / draama)

Poliittinen draamatrilleri syyttäjästä, jonka elämää ja uraa uhkaa seksiriippuvuus. Pääosissa Patrick Wilson ja Lena Headey.

Katso C Moren uutuusleffat helmikuussa listalla täällä.

artikkelin avainsanat:
C More