Qstock
09:40 - 26.01.2018 / musiikki / Findance
Qstock 2018 vahvisti 11 uutta esiintyjää - Bad Religion, Dagny, Vesta, Redrama...

Yhdysvaltalainen punk-suuruus Bad Religion on yksi oululaisen Qstock-festivaalin uusista esiintyjäkiinnityksistä.

Melodista hardcore punkia soittava Bad Religion perustettiin Kaliforniassa vuonna 1980. Parhaiten Punk Rock Song -hitistään tunnettu yhtye on julkaissut komean taipaleensa aikana 16 studioalbumia, neljä kokoelmaa ja kaksi live-levyä. Seuraavaa albumia odotetaan kuluvan vuoden aikana.

Qstockin toinen uusi ulkomaanvieras on norjalainen laulaja-lauluntekijä ja poptähti Dagny, joka teki kansainvälisen läpimurron parin vuoden takaisella Backbeat-hitillään. Nykyään Lontoossa asuvan Dagnyn viimeisin single Love You Like That on myös saanut erinomaisen vastaanoton niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin.

Kotimaisista esiintyjistä tulonsa Qstockiin ovat vahvistaneet CMX, S-Tool, Ruudolf, Raappana, Satellite Stories, Atomirotta, Radiopuhelimet, Vesta ja Redrama, jolle keikka on kesän ainoa.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 2​7​.-28.7.2018. Qstock on ollut loppuunmyyty jo viitenä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi 32 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

TÄHÄN MENNESSÄ JULKISTETUT ESIINTYJÄT:

Perjantaina 27.7.2018: Hurts (UK), Hardcore Superstar (SWE), Jenni Vartiainen, CMX, Atomirotta, Radiopuhelimet, Vesta, Stam1na, Maj Karma, JVG, K-X-P, Gasellit, Beast In Black, Anna Puu, Ruudolf.

Lauantaina 28.7.2018: Cheek, Bad Religion (US), Dagny (NO), S-Tool, Raappana, Satellite Stories, Redrama, Olavi Uusivirta, Amorphis, Von Hertzen Brothers, Elastinen, Pyhimys, Ellinoora, The Comedians, Kaija Koo, The Rasmus, Michael Monroe.