Universal Pictures
11:10 - 25.01.2018 / elokuvat / Findance
Pacific Rim - Kapina - suomeksi tekstitetty traileri

Pacific Rim - Kapina saapuu valkokankaille 23. maaliskuuta 2018.

Kaiju-hirviöiden ja niiden kukistamiseksi rakennettujen, ihmisten ohjaamien superrobottien välinen taistelu oli vasta alkusoittoa. Nyt ihmiskunta saa vastaansa todellisen hävityksen aallon.

Jakella (John Boyega) on takanaan lupaava ura robottipilottina. Hänen isänsä on jäänyt historian lehdille annettuaan henkensä kaijujen kukistamiseksi. Jake on sittemmin hylännyt pilottikoulutuksen ja luisunut rikoksen poluille. Mutta kun vieläkin voimakkaampi uhka panee koko maapallon polvilleen, Jaken sisko Mako Mori (Rinko Kikuchi), joka johtaa sodan varjossa varttuneita uuden sukupolven pilotteja, etsii Jaken käsiinsä ja antaa tälle viimeisen mahdollisuuden täyttää isänsä saappaat. Ainoa keino oikaista vääryydet on yhdistää kaikki voimat kapinaan tuhon voimia vastaan.

Jake saa rinnalleen lahjakkaan kilpailevan pilotin nimeltä Lambert (Scott Eastwood) ja 15-vuotiaan robottihakkeri Amaran (Cailee Spaeny). Nuorista sankareista tulee pian hänen ainoat läheisensä. Yhdessä he ovat valmiita suuntaamaan mahtavat mittasuhteet saavalle seikkailulle.

Katso Steven S. DeKnightin ohjaaman elokuvan suomeksi tekstitetty traileri alta: