FX
03:10 - 25.01.2018 / tv-sarjat / Findance
Odotettu laatusarja alkaa Suomessa 26.3. - Hollywood-tähdet mukana

Uusi amerikkalaissarja Trust esitetään Suomessa tuoreeltaan HBO Nordic -suoratoistopalvelussa 26. maaliskuuta alkaen.

Tositapahtumiin perustuvan draamasarjan kolme ensimmäistä jaksoa on ohjannut maineikas ohjaaja Danny Boyle. Yhdysvalloissa sarjaa esittää FX.

Trust vie katsojat keskelle yhden Amerikan rikkaimman ja onnettomimman suvun, Gettyjen, koettelemuksia ja voittoja. Raha ei aina tuo onnea – sen joutuu myös Gettyjen mahtisuku kokemaan keskellä monimutkaisia perhesuhteita.

Pitkälle aikavälille sijoittuvan sarjan tapahtumat alkavat vuodesta 1973, jolloin Roomassa oleskeleva Gettyjen perijä John Paul Getty III (Harris Dickinson) joutuu italialaismafian kidnappaamaksi. Sieppaajat asettavat monien miljoonien lunnasvaatimuksen, sillä mitäpä ei rikas perhe maksaisi saadakseen rakkaan jäsenensä takaisin.

Paulin isoisä J. Paul Getty Sr. (Donald Sutherland) on arvoituksellinen öljypohatta ja mahdollisesti maailman rikkain mies. Hän elää erakkona Englannin maaseudulla Tudor-tyylisessä kartanossaan rakastajattariensa ja lemmikkileijonansa kanssa – joten kiirettä pitää. Paulin isä, J. Paul Getty Jr. (Michael Esper) on kadonnut Lontoon hulinaan ja kieltäytyy vastaamasta puhelimeen. Neuvottelut yhä epätoivoisemmiksi käyvien kidnappaajien kanssa jäävät Paulin äidin, Gail Gettyn (Hilary Swank) harteille. Valitettavasti Gail-äiti on puilla paljailla.

Antologiasarjan ensimmäinen tuotantokausi käsittää kymmenen jaksoa.

Katso traileri alta - HBO Nordicin uutuudet helmikuussa listalla täällä.