Pixabay / AOP
09:10 - 20.01.2018 / viihde / Markku Leppilampi
Äiti kertoi järkyttävän tiedon 27-vuotiaalle pojalleen - koko aiempi elämä ollut huijausta (kuva)

Oddity Central kertoo [lähde] melkoisen oudosta tapauksesta Kiinassa. Äiti nimittäin kertoi järkyttäviä uutisia 27-vuotiaalle pojalleen.

Äiti työskenteli aikoinaan lastenvahtina. Hän myönsi vastikään pojalleen, että kidnappasi hänet vanhemmiltaan 1-vuotiaana.

Nainen oli menettänyt kaksi lasta synnyttämisen jälkeen. Hän lähestyi asian vuoksi kylänsä viisaita. He neuvoivat häntä, että ainut tapa hänelle saada oma lapsi, oli kasvattaa toisen perheen lapsi.

Tämän jälkeen nainen matkusti Chongqingin kaupunkiin väärennetyillä henkilöllisyyspapereilla ja löysi töitä lapsenvahtina. Kolmen päivän työskentelyn jälkeen hän kidnappasi lapsen ja vei kotiinsa.

Nyt 27-vuotiasta poikaa ei koskaan tultu etsimään naisen luota. Vuonna 1995 nainen sai tyttären, jolloin hän pohti pojan palauttamista vanhemmilleen, mutta pelkäsi vankeustuomiota.

- Tiedän, että olen tehnyt pahoja asioita. Mutta olen aina kohdellut häntä poikanani ja hän on kohdellut minua oikeana äitinään, nainen kertoi medialle.

Nainen insipiroitui paljastamaan asian, kun hän näki dokumentin, jossa esiintyi poikaansa etsivä nainen. Kyseessä ei ollut kidnapatun pojan äiti, mutta hän päätti silti tunnustaa. Pojan biologisia vanhempia ei kuitenkaan ole ainakaan vielä löydetty.

Poika itse mietti, ettei välitä löytyvätkö hänen biologiset vanhempansa. Ensin hän ei uskonut koko asiaa. Tiettävästi asia vaikutti kuitenkin jotenkin häneen, sillä hän muutti pois kaupungista tiedon jälkeen.

Jos kidnappaus paljastuu todeksi, nainen voi saada maksimissaan viisi vuotta vankeutta. Hän ei todennäköisesti kuitenkaan joutuisi vankilaan, vaikka hänet todettaisiin syylliseksi. Alla kuva naisesta.


artikkelin avainsanat:
Kiina rikos