Hulu
10:10 - 15.01.2018 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic -suosikki The Handmaid’s Tale jatkuu huhtikuussa - traileri

Yhdysvaltalaisen Hulu-suoratoistopalvelun tuottama The Handmaid's Tale on saanut vuolasta ylistystä.

Sarjan toinen tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 25. huhtikuuta. HBO Nordic -suoratoistopalvelu esittänee jaksot USA:n tahdissa päivän viiveellä Suomessa.

Margaret Atwoodin palkittuun menestysromaaniin perustuva draamasarja kertoo elämästä Gileadin dystopiassa, totalitaarisessa yhteiskunnassa, joka oli ennen osa Yhdysvaltoja. Ympäristökatastrofeista ja jyrkästi laskevasta syntyvyydestä kärsivää Gileadia johtaa kieroutunut fundamentalistihallitus, joka kohtelee naisia valtion omaisuutena. Yksi harvoista jäljellä olevista hedelmällisistä naisista, Offred (Elisabeth Moss), on komentajan kotipalvelijatar ja yksi naisista, jotka pakotetaan seksiorjuuteen viimeisenä epätoivoisena yrityksenä uudelleenkansoittaa autioitunut maailma.

Tässä kauheassa yhteiskunnassa, jossa yksikin väärä sana voi tappaa, Offred sukkuloi komentajien, heidän julmien vaimojensa, talousmarttojen ja muiden palvelijattarien parissa. Heistä kuka tahansa voi olla Gileadin vakooja. Hänellä on vain yksi päämäärä: pysyä hengissä ja löytää häneltä viety tytär.

Katso uusi traileri alta - katso HBO Nordicin tammikuun uutuudet täällä.