action comedy edm horror naiskauneutta scifi superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat evästeet

Seuraavissa Muumi-astioissa Taikuri sekä Tiuhti ja Viuhti

12.01.2018 / klo 13:10 / FD / viihde

Kevään 2018 uusissa Muumi-astioissa nähdään alkuperäistarinoista tutut Taikuri sekä Tiuhti ja Viuhti.

Tove Janssonin Taikurin hattu -tarinassa Taikuri ratsastaa Muumilaaksoon mustalla pantterillaan etsimään maailman suurinta rubiinia. Tiuhti ja Viuhti piilottelevat rubiinia matkalaukussaan ja pakenevat Muumilaaksoon turvaan.

Uusissa Taikuri-astioissa Taikuri ratsastaa mustalla pantterillaan halki öisen taivaan. Tiuhti ja Viuhti -astioiden keskeiseksi elementiksi valittiin puolestaan rubiini, sillä Tiuhtin ja Viuhtin tosielämän esikuvina olivat Tove Jansson ja teatteriohjaaja Vivica Bandler ja rubiinin tulkitaan kuvaavan heidän erityistä suhdettaan.

Hahmoastioissa esitellään Muumi-tarinoiden hahmoja omissa askareissaan niille ominaista taustaväriä vasten. Hahmoastian kuvituksen suunnittelu on noin kahden vuoden prosessi, joka perustuu kuluttajilta tulleisiin toiveisiin sekä tuleviin väritrendeihin. Suunnittelun pohjana käytetään aina Tove Janssonin originaalipiirroksia ja tarinoita, joihin Arabian Muumi-kuvitusten ja -tuotteiden suunnittelija Tove Slotte perehtyy yhteistyössä Arabian kanssa.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä