action comedy edm horror naiskauneutta scifi superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat evästeet

Suosikkisarja palaa MTV3-kanavalle 20. tammikuuta

10.01.2018 / klo 13:10 / FD / tv

Rimakauhua ja rakkautta -sarja jatkuu jälleen MTV3-kanavalla, kun sarjan tuorein 7. tuotantokausi nähdään lauantai-illoissa Putouksen jälkeen 20.1. klo 21 alkaen.

Edellinen kuudes kausi jätti katsojat jännään paikkaan. Adamin elämässä tapahtui muutoksia, ja kauden lopulla hän erosi tuoreesta vaimostaan ja löysi rakkauden samasta rappukäytävästä. Seitsemäs tuotantokausi käynnistyy Adamin seurustellessa Tinan kanssa. Pariskunta asuu vastapäisissä asunnoissa, ja Adamin luo ovat muuttokuormansa kantaneet myös hänen poikansa Matthew sekä David, jota elämä on viime aikoina potkinut päähän.

Pete on karistanut masennuksensa ja Jenny yrittää sopeutua muutoksiin niin työssä kuin vapaa-ajalla - Tinan hyväksyminen osaksi porukkaa ei käy aivan helposti. Karenilla pyyhkii urallaan hyvin - ainakin pintapuolisesti. Ihmissuhdesotkut ja kasvukivut tavoittavat myös jälkipolven: Matthew'n, Karenin ja Davidin kaksostytöt Ellien ja Olivian sekä Peten ja Jennyn tyttären Chloen, joka edellisellä kaudella sai tietää, ettei Pete olekaan hänen biologinen isänsä.

Rimakauhua ja rakkautta teki 2016 paluun tv-ruutuihin 13 vuoden tauon jälkeen. ITV on tilannut sarjasta jo kolmannen uuden tuotantokauden.

Katso Subin tammikuun elokuvat listalla täällä.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä