YouTube / Disney
09:40 - 05.01.2018 / elokuvat / Findance
Nyt Viaplayssa: 10. tuottoisin leffa vuodelta 2017 - odotettu jatko-osa

Viaplay-suoratoistopalvelu on lisännyt valikoimaansa viime vuoden odotetun jatko-osan Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge.

Johnny Depp palaa valkokankaalle kaikkien tunteman hurjapäisen antisankarin Jack Sparrow'n rooliin. Vauhdikkaassa tarinassa kovia kokenut kapteeni Jack on taas pulassa, kun hengenvaaralliset aavepiraatit kammottavan kapteeni Salazarin (Javier Bardem) johdolla onnistuvat pakenemaan Bermudan paholaiskolmiosta tarkoituksenaan tehdä selvää kaikista merirosvoista - erityisesti Jackista.

Jackin ainoa keino pelastua on etsiä tarunhohtoinen Poseidonin kolmikärki, mutta sen löytääkseen hänen on pitkin hampain yhdistettävä voimansa älykkään ja kauniin tähtitieteilijän Carina Smythin (Kaya Scodelario) sekä Kuninkaallisen laivaston uppiniskaisen merimiehen Henryn (Brenton Thwaites) kanssa. Säälittävän pienen ja ränsistyneen purkkinsa Dying Gullin ruorissa kapteeni Jack toivoo paitsi kääntävänsä häntä viime aikoina piinanneen kovan onnen putken, myös pelastavansa henkikultansa kohdatessaan mahtavimman ja häijyimmän vastustajan, jonka on kuunaan tavannut.

Leffa tuotti lähes 800 miljoonaa dollaria ja oli viime vuoden 10. tuottoisin elokuva valkokankailla.

Katso Viaplayn kaikki tammikuun uutuusleffat listalla täällä.