action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Facebook ja Oculus julkistivat ilman tietokonetta ja kännykkää toimivat virtuaalilasit (kuva)

12.10.2017 / klo 18:10 / ML / viihde

Facebook tuntuu uskovan virtuaalitodellisuuten suosioon. He ostivat aikoinaan virtuaalitodellisuuslaseihin erikoistuneen Oculuksen ja nyt heiltä on tulossa yhdessä Oculuksen kanssa uusi tuote, The Wrap kertoo [lähde].

Oculus Go -virtuaalilasit ovat siinä mielessä mielenkiintoiset, että niitä on mahdollista käyttää ilman tietokonetta tai kännykkää. Ne soveltuvat myös silmälasien kanssa käytettäväksi.

Laseissa on äänentoisto, "optimoitu 3D-grafiikka" ja niiden mukana tulee taskuun mahtuva ohjain. LCD-näytön resoluutio on kunnioitusta herättävä 2560 x 1440 -pikseliä.

Laitteella pystyy käyttämään ainakin kaikkia niitä sovelluksia, mitä on Samsung Gear VR -kirjastossa. Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, voiko laitteella käyttää kaikkia Oculus Rift -laseille tehtyjä sovelluksia.

The Wrapin haastattelemien asiantuntijoiden mukaan kannettavien ja laadukkaiden virtuaalilasien tulo markkinoille on kriittistä sille, että virtuaalitodellisuuden hyödyntämisestä voisi tulla yleistä hupia.

- Olemme keskustelleet ihmisten kanssa ja 1000 dollarin PC:n hankkiminen ja laitteiston asentaminen kotiisi on haastavaa, asiantuntija Cosmo Scharf kertoi.

Oculus Go -virtuaalilasien hinta on 199 dollaria ja ne tulevat markkinoille vuoden 2018 alkupuolella. Alla kuva.


Netflix lisäsi juuri 49 leffaa - katso lista täällä