Oku Luukkainen
12:40 - 05.09.2017 / musiikki / Findance
Ysäridancen legenda sai kotimaisen tribuuttibiisin - "toivottavasti ottaa kunnianosoituksena"

DJ Oku Luukkainen on julkaissut toisen singlensä Haddaway.

Biisissä vierailevat Movetron sekä räppärit Kuningas Pähkinä ja Mäkki.

- Suuri kunnia ja kiitos siitä, että Movetron lähti mukaan, kyseessähän on kuitenkin yksi genren isoimmista nimistä. Mäkki taasen julkaisi aikaisemmin tänä vuonna oman versionsa -94 vuoden superhitistä “Mixet tahdo olla mun kaa”, joten tiesin, että mieheltä löytyy sydämestä tilaa myös ysärille. Oli upeaa, että Mäkki ja Kuningas Pähkinä lähtivät mukaan ennakkoluulottomasti, enkä voisi edes kuvitella parempia räppäreitä tähän biisiin, tokaisee Luukkainen.

Kappaleen tuotannosta vastaa Mikael Forsby, joka oli mukana tekemässä myös Luukkaisen edellistä singleä Coming Alive Tonight feat. Solid Base ja Mighty 44.

- Mikael on hyvä ystävä ja luottomies, sekä ennen kaikkea super-ammattilainen. Ajatus oli heti, että tehdään biisi, jonka nimi on joku tunnettu ysäriartisti. Scooter oli myös vahvasti ajatuksissa, mutta päädyttiin lopulta Haddawayihin. Vähän jännittää, mitä itse mestari on mieltä asiasta. Toivottavasti Haddaway ottaa tämän kunnianosoituksena, nimittäin sitä se on!

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!