action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

SAS-erikoisjoukkojen sotilas hukutti ISIS-sotilaan lätäkköön ja tappoi toisen kivellä - piiritystaistelu elämästä kesti neljä tuntia

03.07.2017 / klo 07:10 / ML / maailmalta

Daily Mail raportoi [lähde] uskomattomalta kuulostavasta taistelusta Mosulissa, Irakissa.

Joen rannalla olleet, tiedustelutehtävältä palanneet SAS-erikoisjoukot huomasivat joutuneensa Isis-terroristien piirittämäksi - eikä heillä ollut aseissaan jäljellä enää kuin 10 luotia. Ryhmä päätti taistella kuolemaan saakka ja viedä mukanaan niin monta terroristia kuin mahdollista.

- He tiesivät, että jos heidät vangittaisiin, heitä kidutettaisiin ja heiltä katkaistaisiin pää, lähde kertoi.

Neljä tuntia kestäneen taistelun aikana joukkojen sanottiin käyttäneen hoksottimiaan, raakaa voimaa ja aseitaan nuijina terroristeja vastaan. Aseina käytettiin tiettävästi myös mitä vain keksittiin. Erään sotilaan kerrottiin hukuttaneen yhden terroristin lätäkköön ja surmanneen tämän jälkeen toisen lyömällä kivellä kasvoihin.

- He valitsivat sotilaan kuoleman ja hyökkäsivät ympärillä liikkuneiden Isis-taistelijoiden kimppuun. He huusivat ja kirosivat hyökätessään heidän kimppuunsa, lähde sanoi.

Uskomatonta kyllä, neljä tuntia kestäneen taistelun jälkeen terroristit perääntyivät jättäen jälkeensä 32 kuollutta toveriaan. SAS-taistelijat kävelivät taistelusta pois ilman omien sotilaiden menetyksiä. Monia oli tosin ammuttu tai he olivat loukkaantuneet jollain muulla tavalla.

Väitetysti samat sotilaat, lukuunottamatta ne joita oli ammuttu, palasivat riveihin vain kaksi päivää koettelemuksen jälkeen.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä