action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Nyt Netflixissä: legendaarisen scifi-leffan uusioversio

29.06.2017 / klo 14:10 / FD / elokuvat

Paul Verhoeven ohjasi vuonna 1990 Philip K. Dickin novellin pohjalta scifi-leffan Total Recall, jota tähditti Arnold Schwarzenegger. Kyseessä oli aikanaan yksi kaikkien aikojen kalleimmista elokuvista.

Nyt Netflixiin on lisätty elokuvan uusioversio vuodelta 2012. Len Wisemanin ohjaaman leffan pääosassa nähdään Colin Farrell. Mukana ovat myös Kate Beckinsale, Jessica Biel ja Breaking Bad -tähti Bryan Cranston.

Yhtiö nimeltä Rekall kykenee tekemään unelmista todentuntuisia muistikuvia. Tehdastyöntekijä Douglas Quaidin (Farrell) mielestä tämä kuulostaa houkuttelevalta tavalta hankkia hieman vaihtelua turhauttavan arjen keskelle. Vaikka hänellä toki onkin kaunis vaimo (Beckinsale), jota hän rakastaa, niin aidot muistot superagentin elämästä saattaisivat silti kummasti piristää hänen elämäänsä.

Kun toimenpide sitten meneekin pahasti pieleen, Quaidista tulee pahaksi onnekseen takaa-ajettu. Pakoillessaan poliisia, jota komentaa vapaan maailman johtaja Cohaagen (Cranston), Quaid lyöttäytyy yhteen erään kapinallisen taistelijan (Biel) kanssa, ja yhdessä he ryhtyvät etsimään maanalaisen vastarintaliikkeen johtajaa tehdäkseen lopun Cohaagenin toimista. Fantasian ja todellisuuden raja hämärtyy ja maailman kohtalo on vaakalaudalla, kun Quaid saa tietää kuka hän oikeasti on, ketä hän oikeasti rakastaa ja mikä hänen todellinen kohtalonsa on.

Katso traileri alta:

Netflix lisäsi juuri 49 leffaa - katso lista täällä