Showtime
10:40 - 31.05.2017 / tv-sarjat / Findance
Twin Peaks -spekulointia: "En tiedä, missä hän asuu, mutta tiedän, missä hän juo"

HBO Nordic -suoratoistopalvelu on esittänyt Suomessa neljä jaksoa uutta Twin Peaks -tuotantokautta. Viides jakso on luvassa ensi viikon maanantaina.

Mikäli et ole nähnyt neljättä jaksoa, älä lue artikkelia eteenpäin.

Twin Peaksin uuden tulemisen neljäs jakso päättyi mielenkiintoisesti. Gordon Cole ja Albert Rosenfield kohtasivat Bobin hallitseman Dale Cooper -kaksoisolennon. Heidän mielestään joku oli kuitenkin vialla ja he halusivat kutsua paikalle naispuolisen henkilön.

- En tiedä, missä hän asuu, mutta tiedän, missä hän juo, Rosenfield tokaisi.

Mutta kuka? Hollywood Reporter [lähde] listasi muutaman vaihtoehdon.

1. Annie Blackburn tulee monelle ensimmäisenä mieleen. Annien kohtalosta ei ole tietoa, mutta näyttelijä Heather Graham sanoi aiemmin, että häntä ei ole kutsuttu mukaan. Myöskään Grahamin nimeä ei ollut ennakkoon julkistetussa näyttelijälistassa. Twin Peaks on kuitenkin aina kaikkea muuta kuin ennalta arvattava.

2. Audrey Horne oli alkuperäisessä Twin Peaksissa ihastunut Dale Cooperiin. Twin Peaks - Salattu historia -kirja vahvisti, että Audrey ei kuollut alkuperäissarjan päätösjakson räjähdyksessä. Yksi teoria on ollut, että mystistä lasilaatikkoa New Yorkissa hallinnoiva anonyymi miljonääri olisi Audrey Horne...

3. Dianea ei koskaan nähty alkuperäissarjassa. Olisiko Dale Cooperin sihteerin nyt aika astua esiin?

4. Sarah Palmer saattaisi tulla kyseeseen, mikäli Cole ja Rosenfield aavistivat Bobin läsnäolon.