HBO Nordic
13:10 - 27.04.2017 / tv-sarjat / Findance
Huippusarja tuodaan Suomeen - startti 1. kesäkuuta

The Good Wife -sarjan luojat Robert ja Michelle King jatkavat tarinaa CBS All Access –suoratoistopalvelun uuden alkuperäissarjalla The Good Fight.

Sarjan pääosissa nähdään Christine Baranski, Cush Jumbo ja Rose Leslie.

Kymmenen jaksoa kattava ensimmäinen tuotantokausi tulee Suomessa saataville 1. kesäkuuta HBO Nordic -suoratoistopalvelussa.

Good Wife -sarjan tapahtumista on kulunut vuosi, ja Diane Lockhart (Baranski) on saanut tarpeekseen. Seurattuaan Trumpin virkaanastujaisia televisiosta hän päättää jättää kaiken taakseen. Diane eroaa asianajotoimistostaan ja valmistautuu kirjoittamaan muistelmansa Ranskassa maksettuaan käsirahan Provencessa sijaitsevasta talosta. Mutta elämä on harvoin niin helppoa.

Samaan aikaan kun Diane on jättämässä lakitoimistoaan, hänen kummityttönsä Maia Rindell (Leslie) on aloittamassa ensimmäistä vuottaan yhtiökumppanina. Yllättäen tuhoisa talousskandaali ravisuttaa Chicagoa. Skandaalin takana ovat Maian vanhemmat Lenore ja Henry Rindell (Bernadette Peters ja Paul Guilfoyle). Maiasta tulee hetkessä kaikkien inhoama, ja tapahtumat syöksevät Dianen vararikkoon. Ahdingostaan huolimatta Diane ja Maia eivät aio luovuttaa ilman kunnon taistelua - vaikka se tarkoittaisi kovia otteita.

Katso traileri alta: