action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Pesukarhulle pakkomielle naisten tisseihin - eläintarha uhkaa oikeustoimin

20.03.2017 / klo 20:10 / LE / viihde

Venäläinen mainoksia kuvaava yhtiö pyysi eläintarhalta lainaan pesukarhua yhteen mainokseensa. Kokonaisuus ei mennyt aivan odotetulla tavalla, sillä eläintarha syyttää nyt mainosyhtiötä siitä, että se aiheutti pesukarhulle pakkomielteen naisten rintoihin, kertoo BBC [lähde].

Mainosyhtiö oli selvityksensä mukaan pyytänyt eläintarhalta hyvin tottelevaa pesukarhua, joka pysyisi paikallaan. He saivat kuitenkin innokkaan pesukarhun nimeltä Tomas, joka teki kaikkea muuta kuin oli paikallaan. Kyseinen pesukarhu ei halunnut jättää sängyn päällä ollutta mallityttöä rauhaan, vaan repi tämän rintaliivejä.

Eläintarha syyttää mainosyhtiötä siitä, että se olisi piilottanut herkkuja mallin rintaliiveihin, jotta itse pesukarhu olisi ollut aloillaan edes hetken. Eläintarhassa uskotaan, että rintaliiveihin piilotetut herkut aiheuttivat Tomakselle pakkomielteen naisten rintoihin. Kyseinen pakkomielle ei ole kovin hyvä asia eläintarhassa, jossa kävelee paljon naisia.

Tilanne on kaikin tavoin hyvin omituinen ja ristiriitainen. Tarha syyttää mainosyhtiötä eroottisesta ja pornahtavasta mainoksesta ja mainosyhtiö taas ilmoittaa, että kyseessä oli lakanamainoksen kuvaukset.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä