action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Yritys tarjoaa valeystäviä kuviisi, jotta voisit olla suosittu somessa

16.03.2017 / klo 22:10 / LE / viihde

Tuntuuko, että Facebook ja Instagram täyttyvät kuvista, joissa ystäväsi viettävät laatuaikaa yhdessä tai puolisoidensa kanssa, mutta itse joudut tyytymään omaan seuraasi? Hyvin moni kärsii vastaavasta ongelmasta, mutta siihen tarjotaan nyt ratkaisua.

Family Romance on japanilainen yhtiö, joka tarjoaa valeystäviä, joita voit käyttää vapaasti kuvissasi, kertoo Odditycentral [lähde]. Valeystäviä on tarjolla maksusta, mutta ainakin saat ystäväsi vihreiksi kateudesta, kun teet someen kuvapäivityksiä.

Yritys ei lähetä ketä tahansa ystäväksesi, vaan sellaisen voi valita Family Romancen nettisivuilta. Voit muun muassa määrittää ystävällesi iän, sukupuolen ja urheilullisuuden. Heistä on myös tarjolla kuvia yrityksen nettisivuilla ja se tekee lopullisesta valinnasta helpomman.

Valeystävien määrää ei ole rajattu, joten voit palkata heitä niin monta kuin haluat. Yhden yrityksen tarjoaman ystävän hinta on noin 66 euroa tunnilta. Mikäli haluat lähteä valeystäväsi kanssa matkalle tai drinkeille, tulee sinun kustantaa niistä aiheutuvat kulut.

Netflix lisäsi juuri 49 leffaa - katso lista täällä