Pixabay
14:10 - 15.03.2017 / viihde / Johan Ekroth
Lentoyhtiö alkaa jakaa maksuttomia matkustusluokan korotuksia - ehdot eivät päätä huimaa

Monarch Airlines on ilmoittanut alkavansa jakaa maksuttomia matkustusluokan korotuksia asiakkailleen, kirjoittaa Mirror [lähde]. Ehtona parempaan luokkaan pääsemiselle ovat yksinkertaisesti hyvät käytöstavat.

Mikäli käytöstavat muistuvat mieleen vasta lentokentällä, on se jo liian myöhäistä, sillä niitä on osattava näyttää jo lentoa varattaessa. Kyseinen tempaus on osa Monarch Airlinesin vuoden kestävää kampanjaa, jossa tarkoitus on muistuttaa ihmisiä hyvistä tavoista ja muiden huomioon ottamisesta.

Matkustusluokan korotuksia on tarjolla joka viikko rajoitettu määrä. Mikäli onnistuu saamaan korotuksen, tietää se muun muassa 15 prosenttia enemmän jalkatilaa, rauhallisempaa matkustamista ja lyhyemmän jonotuksen matkatavaroita lähtöselvitykseen jätettäessä.

Paremmassa matkustusluokassa matkustaminen on rennompaa varsinkin pidemmillä lennoilla. Osa matkustajista on valmiita maksamaan paremmista penkeistä normaalia paikkoja enemmän ja lisäksi moni saattaa käyttää myös ansaitsemiaan lentopisteitä. Mikäli onni osuu kohdalle ja on käyttäytynyt hyvin, pääsee parempaan luokkaan maksutta.

artikkelin avainsanat:
matkustaminen Monarch Airlines tuotteet