action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Kahvin ystävä sai jättipotin 30 vuodeksi

13.03.2017 / klo 12:10 / LE / viihde

Suomalaiset ovat tunnetusti kahvikansaa. Kahvia nautitaan monissa elämäntilanteissa aina ristiäisistä hautajaisiin. Myös arjessa kahvia kuluu monilla kuppi tolkulla. Tähän mustaan kultaan kuluu kuitenkin vuosittain yllättävänkin suuria summia.

Kalifornialainen Jaime McLelan koki hiljattain mieluisan yllätyksen, kun hän voitti Starbucksin järjestämän kilpailun. Kilpailun voitettuaan McLelan voi nyt nauttia Starbuckin kahveista ja herkuista miltei loppuelämänsä tai tarkemmin sanottuna 30 vuotta, kirjoittaa ABC13 [lähde].

Kuten kaikkiin kilpailuihin, myös tähänkin kuuluu sääntöjä. Tällä kertaa niissä kerrotaan, että maksuttomat kahvit ja herkut ovat saatavissa 30 vuoden ajan. Sääntöjen asettamista rajoitteista huolimatta palkinto on varsin mukava ja sen arvon on laskettu olevan noin 57 000 dollaria eli noin 54 000 euroa.

McLelan on voitostaan hyvin innoissaan, sillä hän kuluttaa Starbucksiin rahaa lähes päivittäin. Hän aikoo ottaa voitostaan kaikki hyödyt irti ja myös tarjota ystävilleen voittamiaan etuja.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä