Pixabay
10:10 - 10.03.2017 / viihde / Johan Ekroth
Suomessa kalliita pysäköintipaikkoja? Vertaapa tähän käsittämättömään hintaan

Autoilun huonoihin puoliin kuuluu ehdottomasti se, että pysäköintipaikan löytäminen voi olla työn ja tuskan takana kaupunkiolosuhteissa. Mikäli sellaisen sattuu löytämään, joutuu siitä maksamaan pysäköintimaksun, jotka voivat olla suuriakin summia.

Suomen pysäköintimaksuihin voi hakea lohdutusta sillä, että New Yorkissa Brooklynissä omasta pysäköintipaikasta voi joutua pulittamaan jopa käsittämättömät 300 000 dollaria eli noin 285 000 euroa, kirjoittaa CBS New York [lähde].

Kyseiset pysäköintipaikat sijaitsevat 145 paikan parkkihallissa, jossa on hissi ja 24h-vartiointi. Lisäpalveluina tarjotaan auton nouto- ja palautuspalvelua sekä autojen käsinpesua, lisämaksusta tottakai.

Brooklynistä on äärimmäisen vaikeaa löytää pysäköintipaikkaa, joten korkeat hinnat johtuvat osittain myös siitä. Hiljattain viereinen pysäköintihalli muutettiin asunnoiksi, joka vähensi alueen pysäköintikapasiteettia 300 paikalla ja lisäsi pysäköintipaikkojen tarvetta entisestään. Hintataso on niin korkea, että myös paikalliset pitävät hintoja täysin hulluina.

artikkelin avainsanat:
autot Brooklyn New York pysäköintipaikka