Instagram / Vinny Ohh
08:10 - 06.03.2017 / viihde / Johan Ekroth
Mies on käyttänyt 50 000 dollaria näyttääkseen sukupuolettomalta ulkoavaruuden asukilta

50 000 dollaria eli noin 47 300 euroa on paljon rahaa. Kyseiselle summalle olisi monessa kotitaloudessa käyttöä, kuten esimerkiksi velkojen maksuun, elinkustannusten kattamiseen tai vaikka lomamatkan toteuttamiseen.

Vinny Ohh on ammatiltaan meikkaaja ja osa-aikainen malli Los Angelesista Kaliforniasta. Hän on kuluttanut tuon kyseisen summan kauneusleikkauksiin ja ulkonäköä korjaaviin operaatioihin, joita on kertynyt yhteensä jo käsittämättömät 110 kappaletta. Hänen tavoitteensa leikkausten suhteen eivät ole tavanomaiset, sillä Ohh haluaa Oddity Centralin mukaan [lähde] näyttää sukupuolettomalta ulkoavaruuden asukilta.

Muodonmuutoksensa nyt 22-vuotias Ohh aloitti ollessaan 17-vuotias teinipoika. Ohhin ensimmäiset kauneusoperaatiot käsittivät lähinnä täytteiden laittamista huuliin, poskiin ja otsaan.

Kokonaisuus muutoksessa ei suinkaan ole vielä valmis, sillä Ohh suunnittelee kuluttavansa vielä 160 000 dollaria leikkauksiin, joissa häneltä poistetaan sukupuolielimet, nännit ja napa. Lisäksi hän haluaa muotoiluttaa otsansa uudelleen.

Jäämme odottamaan lopputulosta suurella mielenkiinnolla! Alla kuvia Instagramista:

Henkilön Vinny (@vinnyohh) jakama julkaisu