Warner Bros. Pictures
14:10 - 14.03.2016 / elokuvat / Findance
Ohjaaja harkitsi Christian Balea uuteen Batman-leffaan

Kaikille oli varmastikin selvää, että Christian Bale ei tule enää uusimaan Batmanin rooliaan. Uusi DC-leffojen maailma eroaa niin merkittävästi Christopher Nolanin ohjaamasta trilogiasta.

Ohjaaja Zack Snyder kävi kuitenkin Slash Filmin mukaan [lähde] Balen kanssa keskusteluja roolista Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvassa. Rooli olisi ollut tietenkin jokin muu kuin Lepakkomies, jota esittää leffassa Ben Affleck.

- Tämä on vastakkainen todellisuus verrattuna Nolanin elokuviin. Mutta mietin, että voisimmeko pestata hänet toiseen rooliin. Keskustelimme asiasta lyhyesti. Sitten Batman-trilogiasta haluttiin jo muitakin näyttelijöitä mukaan ja sanoin, että meidän pitää ymmärtää, että tämä on eri maailma, Snyder sanoo Film Inkille.

- Chris Nolanin Batman-maailmassa olisi vaikea käsittää myös Teräsmiehen olemassaolo. Sen takia käynnistimme koko universumin uudelleen, jotta voisimme saada nämä kaikki hahmot mukaan.

Balen olisi voinut kuitenkin hyvin kuvitella cameo-rooliin uuteen elokuvaan. Supersankarileffoihin ja tv-sarjoihin on usein kiinnitetty pikkurooleihin samoista ympyröistä aiemmin tuttuja nimiä.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!