Alamy / AOP
09:10 - 27.02.2016 / viihde / Markku Leppilampi
Yhdysvaltain laivaston upseeri: kuuluisa Rendleshamin UFO-tapaus on totta

Rendleshamin metsässä Englannissa, Suffolkissa tapahtuneen Woodbridgen sotilastukikohdan UFO-tapaus on yksi uskottavimmista selittämättömistä ilmiöistä kautta historian [lähde]. Tukikohta oli tuolloin Yhdysvaltain ilmavoimien käytössä.

Kymmenet ilmavoimien sotilaat näkivät outoja tapahtumia kahden - kolmen päivän aikana. Metsässä oli liikkunut outoja valoilmiöitä. Pieneltä aukiolta läheltä metsänrajaa oli löytynyt kolme pientä painaumaa kolmiomuodostelmassa, sekä palamisjälkiä oksissa ja puissa.

Myös taivaalla oli nähty valoja, joista kirkkain oli näyttänyt lähettävän ajoittain valokiilan alas.

Nyt 35 vuotta myöhemmin 49-vuotias nimettömänä pysyttelevä entinen Yhdysvaltain laivaston upseeri väittää nähneensä huippusalaisia dokumentteja, jotka todistavat tapahtumien olleen aitoja, Mirror kertoo [lähde].

- En ole koskaan nähnyt UFO:a tai avaruusolentoa, sen sijaan olen nähnyt kymmeniä tuhansia dokumentteja, jotka varmistavat, että ne ovat käyneet Maassa ja ovat todellisia.

Lisäksi 60-vuotias korkean turvallisuusluokituksen upseeri oli kertonut hänelle tarkasti Rendleshamin tapauksesta ja että avaruusolennot liittyivät varmuudella asiaan.

Veteraani sanoo, että hän pystyy kertomaan asiasta nyt, koska hänen vaitiolovelvollisuutensa raukesi vuonna 2014. Rendleshamin tapausta pidetään Britannian Roswellina.

artikkelin avainsanat:
avaruus oudoimmat ufot