Alamy / AOP
14:10 - 24.02.2016 / pelit / Findance
Ehdotus: Nintendon kannattaisi tehdä Marvel-tyylinen siirto

Marvel julkaisi toukokuussa 2008 Iron Man -elokuvan ja loppu on historiaa. Marvel loi leffauniversumin, joka hyödyntää tehokkaasti lukuisia alunperin sarjakuviin luotuja hahmoja.

Videopeleihin pohjautuvia Deus Ex ja Kane & Lynch -leffoja työstävän Prime Universe Filmsin toimitusjohtaja Adrian Askarieh ehdottaa Polygonin haastattelussa [lähde] Nintendolle samanlaista siirtoa.

- Kaikki tuntevat Nintendon lapsista aikuisiin. Heillä on valtavasti hienoja hahmoja, joiden kanssa moni meistä on kasvanut.

- Marvel otti suuren riskin, mutta he tekivät sen ja katsokaa heitä nyt. Nintendon pitäisi tehdä sama. Mitä ikonisempi hahmo, sen parempi leffa sillä voidaan tehdä.

Moni muistaa kuitenkin vuoden 1993 jättiflopin Super Mario Bros. Flopin välttääkseen Nintendon olisikin itse hallinnoitava leffatuotantoa - aivan kuten Rovio tekee nyt Angry Birdsin kanssa.

- Ei Marvelkaan ollut tyytyväinen elokuviin, joita tehtiin aiemmin ilman heidän osallisuutta. Joten he alkoivat tehdä itse ja muuttivat Hollywoodin, Askarieh tuumii.

artikkelin avainsanat:
Marvel Nintendo Super Mario