action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Salaperäinen tarkka-ampuja iski jälleen - kohteena tärkeä ISIS-terroristi

01.02.2016 / klo 17:30 / ML / maailmalta

Kerroimme aiemmin mystisestä tarkka-ampujasta, joka toimii yksin Sirtin kaupungissa Libyassa jahdaten Isis-terroristeja. Ampuja on noussut jälleen otsikoihin - hänen luotiinsa menehtyi tällä kertaa Australiassa syntynyt terroristi nimeltä Abu Khaled al-Cambodi (entiseltä nimeltään Neil Prakash), Mirror kertoo [lähde].

Al-Cambodi oli Isiksen huippurekrytoija. Hän houkutteli monia uusia nuoria järjestön riveihin. Rekrytoija esiintyi muun muassa propagandavideolla, jolla kehotettiin australialaisia "veljiä" nousemaan hallitusta vastaan. Melbournesta kotoisin ollut mies liittyi vuonna 2013 Isiksen riveihin ja nousi niissä nopeasti avainhahmoksi.

Tuntematon tarkka-ampuja on saanut nimen Daesh Hunter (Daeshin Metsästäjä) ja hänestä on tullut sankari kaupungin väestön keskuudessa. Daesh on pilkallinen versio Isis-nimestä.

Isiksen joukkojen sanotaan olevan liikkeellä Sirtissä etsien ampujaa. "Daeshin Metsästäjää" on epäilty libyalaiseksi sotilaaksi ja villeimmissä huhuissa jopa amerikkalaiseksi erikoisjoukkojen sotilaaksi.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä