05:25 - 21.08.2015 / tv-sarjat / Findance
Subin juuri Suomessa aloittaman jenkkisarjan katsojaluvut luisuvat alaspäin

Sub aloitti tiistaina amerikkalaisen uutuussarjan Zoo, joka perustuu James Pattersonin ja Michael Ledwidgen kolme vuotta sitten julkaisemaan kirjaan.

30. kesäkuuta Yhdysvalloissa esitetty pilotti keräsi tv:n äärelle yli kahdeksan miljoonaa silmäparia. Katsojaluvut ovat olleet kuitenkin jyrkässä pudotuksessa. Tuorein jakso sai enää 5,8 miljoonaa katsojaa [lähde].

CBS ei ole vielä vahvistanut scifi-trilleristä toista tuotantokautta, mutta Netflix-suoratoistopalvelun osoittama kiinnostus helpottanee päätöstä jatkosta. Yhdysvalloissa on sarjan ensimmäisestä tuotantokaudesta esittämättä vielä viisi jaksoa.

Jackson Oz (James Wolk) on nuori yhdysvaltalainen eläintieteilijä, joka pyörittää Afrikassa safareita ystävänsä Abrahamin (Nonso Anozie) kanssa. Maailmaa järkyttää äkilliset, väkivaltaiset eläinhyökkäykset. Oz yhdistää hyökkäykset isänsä kiistanalaisiin ihmiskunnan uhkista tehtyihin teorioihin.

Kun eläinhyökkäykset kehittyvät vakavammiksi ja paremmin organisoiduiksi, Ozilla ja muilla on kiire keksiä, mistä outo käytös johtuu.

artikkelin avainsanat:
James Wolk Nonso Anozie scifi / fantasy Zoo