YouTube
08:10 - 01.07.2015 / musiikki / Findance
Salkkarit ja Suomen huippumalli haussa -tähdet tamperelaisryhmän videossa

Tamperelainen hiphop-ryhmä Mansesteri on julkaissut uuden biisin yhdessä Sarkastisen kanssa. Findance.com esittää nyt ensimmäisenä Älä puhu avaruutta -musiikkivideon.

- Kappale kertoo sosiaalisen median riippuvuudesta ja haittapuolista omanlaisestaan vinkkelistä. Kollegamme, tuottaja Mikey Wonder tehtaili meille tähän mittatilaustyönä halutunlaisen taustan, jonka halusimme olevan vivahteikkaasti kasari/ysäri -saundinen, tuodakseen juuri omanlaistaan ristiriitaista nostalgisuutta kappaleen ideaan nähden, Mc Mane kertoo.

- Sarkastisen kanssa aloimme hahmottelemaan videoideaa, joka alkoi elää kokoajan suuremmaksi ja kunnianhimoisemmaksi projektiksi. Oma henkilökohtainen unelma on ollut aina päästä lavastamaan hää-tapahtuma. Pyörittelin ideaa päässä, josko sen saisi jotenkin onnistumaan vihdoinkin tähän videoon!

Projektiin lähti mukaan myös Voionmaan opisto, jonka tiloja Mansesteri sai käyttää kuvauksiin.

- Ensimmäistä kertaa ikinä meidän videossa on myös tanssitytöt, huikea tamperelainen Razzmatazz, Mc Mane hehkuttaa.

Lisäksi mukana on Scandinavian Hunks -ryhmässä vaikuttava ja Salatut elämät -sarjassa näytellyt Petteri Avilia.

- Olimme tutustuneet Petteriin aiemmin, kun olimme molemmat keikkailemassa viime vuonna Lappeenrannassa "Unlimited Racing" -autotapahtuman yhteydessä. Petteri oli sopiva sulhasehdokas päänäyttelijäksi, sen jälkeen hänelle täytyi saada vielä kuvankaunis vaimo, joten otimme yhteyttä Suomen huippumalli haussa -ohjelmasta tuttuun Tiiaan, jonka olemme tunteneetkin ennestään jo vuosia.

- Video on ollut isoin ja siistein projekti kaikista tähän mennessä. Koko kappaleen, sekä videon valmistumiseksi on panostettu nyt isosti. Olemme todella iloisia, että saimme näin paljon yhteistyökumppaneita ja hienoja ihmisiä mukaan, ja saatiin tämä projekti toteutettua! Toivomme että video, sekä kappaleen sanoma saisi ihmisiä pysähtymään hetkeksi, funtsimaan, sekä käyttämään aikaansa enemmän elämiseen, eikä pelkästään ruudun tuijottamiseen. Koskaan ei tiedä mitä voi missata!

Katso video alla: