16:40 - 24.06.2015 / tv-sarjat / Findance
HBO jatkaa huippusarjaa Suomessa - tämä kaunotar lähtee mukaan

Showtimen rikossarja Ray Donovan jatkuu kolmannen tuotantokauden jaksoin HBO Nordic -suoratoistopalvelussa 13. heinäkuuta.

Liev Schreiberin seuraan liittyvät uudella kaudella Hollywood-kaunotar Katie Holmes ja mm. Deadwood-sarjasta tuttu Ian McShane.

Ray Donovan hoitaa likaiset hommat Los Angelesissa, rikkaiden ja kuuluisien keitaassa. Roolistaan kahdesti Golden Globe -ehdokkaana ollut Liev Schreiber nähdään nimiroolissa miehenä, jonka työ on saada julkkisten, urheilutähtien ja yritysjohtajien ongelmat katoamaan. Valitettavasti mies ei pysty samaan omassa elämässään.

Edellisellä tuotantokaudella Rayn elämä koki mullistuksen, kun hänen otteensa sekä perheestään ja Mickey-isästään että FBI:sta tuntui karkaavaan käsistä ja Rayn taidot niin patriarkkana, huoltajana kuin suojelijana joutuivat koetukselle. Nyt alkavalla kaudella Ray tapaa ylettömän rikkaan mediamoguli Andrew Finneyn (McShane) ja tämän armottoman Paige-tyttären (Holmes). Tapahtumien edetessä Raystä muodostuu Finney Empiren voimatekijä.

Edelliset tuotantokaudet ovat jo katsottavissa HBO Nordicilla.

Katso uusi Ray Donovan -traileri alla - ja lue myös: Nelosen esittämä huippusarja lopetetaan - 3. tuotantokausi jäi viimeiseksi