Wenn / AOP
05:40 - 30.01.2015 / tv-sarjat / Findance
Kuvankaunis näyttelijätär tärkeään rooliin Marvelin Netflix-sarjaan

Marvel.com kertoo [lähde] uudesta nimestä koskien Marvelin tulevaa Netflix-sarjaa A.K.A. Jessica Jones.

Mm. Greyn anatomiasta ja Uhka-sarjasta tuttu 30-vuotias australialaisnäyttelijätär Rachael Taylor on pestattu Jessica Jonesin parhaan ystävän Patricia Walkerin rooliin.

Marvelin sarjakuvissa Walkerista kuoriutui 70-luvulla supersankari Hellcat, joka oli yhteistyössä niin Avengersin kuin Defenders-ryhmänkin kanssa. Netflixillä nähtävät Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ja Iron First -sarjat tulevat huipentumaan niin ikään Defenders-minisarjaan.

Jessica Jonesille omistetun 13-osaisen sarjan päätähdeksi pestattiin aiemmin Krysten Ritter. Pahis Kilgravea esittää David Tennant ja jo tämän sarjan puitteissa esiteltäväksi Luke Cageksi astuu Mike Colter.

Sarjan julkaisupäivämäärää ei ole vielä julkistettu. Ennen sitä Netflix-suoratoistopalvelussa saadaan kuitenkin nauttia mm. Daredevil-sarjasta.

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!