All Over Press
12:50 - 08.10.2014 / tv-sarjat / Findance
Suomessa aloittaa uusi, ilmainen tv-kanava

Sanoma jatkaa investointejaan televisioon ja vahvistaa Nelonen Median kaupallista kasvua uusimalla Nelosen brändiä ja perustamalla uudenlaisen mainosrahoitteisen kanavan.

Uusi Hero-kanava aloittaa 10. marraskuuta, ja uudistunut Nelonen nähdään ruudussa joulukuussa.

- Hero täydentää uudenlaisella konseptillaan loistavasti Nelonen Median kanavatarjontaa. Heron lanseeraus yhdistettynä Nelosen uudistukseen kasvattaa osuuttamme suomalaisten tv:n katselusta entisestään, sanoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Pia Kalsta.

Heron ohjelmakartta on Suomessa aivan uudenlainen; se vastaa kuluttajien muuttuneisiin katselutottumuksiin tarjoamalla uudenlaisen tavan kuluttaa sarjoja ja leffoja. Laadukkaita primetime-sarjoja on tilaisuus katsoa useita jaksoja peräkkäin samana päivänä tai monena peräkkäisenä päivänä.

Heron ohjelmisto koostuu laadukkaista kansainvälisistä sarjoista ja menestyselokuvista, joita esitetään parhaaseen katseluaikaan, kello 18–24. Uusina sarjoina ja samalla Suomen-ensiesityksinä nähdään tänä syksynä muun muassa Emmy-palkittu Fargo ja Ashley Juddin tähdittämä Missing.

Lisäksi Hero tuo primetimeen tuttuja vahvoja laatusarjoja kuten Breaking Badin, Nurse Jackien, Dexterin, Californicationin ja Mad Menin.

artikkelin avainsanat:
Hero Nelonen