16:03 - 13.09.2007 / / Findance
Tiktak hajosi yllättäen!

Vuonna 1999 pinnalle ponnahtanut Tiktak on yllättäen lopettamassa toimintaansa.

”Olemme eläneet tätä bändiä jo vuosia ja nyt tuntuu siltä, että on aika siirtyä elämässä eteenpäin. Meitä jokaista kiinnostaa jo uudet asiat ja kujeet elämässä. Koko tämä kahdeksan vuotta on ollut aivan ihanaa aikaa ja olemme olleet todella onnekkaita, että olemme saaneet tehdä tätä yhdessä. Ihania muistoja jää paljon ja pysymme läheisinä ystävinä varmasti aina. Tämä kahdeksan vuoden aikana ystävyytemme on syventynyt niin lujaksi, että sitä tuskin saa rikki mikään.”, tytöt kommentoivat tiedotteessa.

Tiktak ei pidä kuitenkaan mahdottomana comebackia tulevaisuudessa. Yhtye tekee myös uusia biisejä kokoelmalevylle, joka julkaistaan 7. marraskuuta. Sinkut 99 - 07 sisältää tuplalevyllä sinkkubiisit, harvinaisuuksia, uusia biisejä ja sinkkujen b-puolia. Kokoelmalta julkaistaan singlenä uusi biisi Miten onni korjataan.

Luvassa on lisäksi marras-joulukuussa jäähyväiskiertue, jonka paikkakunnat julkistetaan lokakuussa. Seuraavan kerran bändi esiintyy Helsingin Linnanmäellä lauantaina 15. syyskuuta.

artikkelin avainsanat:
Tiktak