15:46 - 07.07.2007 / / Findance
Suurta nettisuosiota nauttivalta Cascadalta remix-levy

Saksalainen Cascada julkaisee Ruotsissa Everytime We Touch -albumin biiseistä remiksatun levyn Remix Album. 14 raidan kokoelma sisältää remiksauksia mm. Pulsedriverilta ja Veranolta. Levyn julkaisusta Suomessa ei ole tietoa, mutta sen tilaaminen onnistuu CDON.comin kautta. Saksassa levy julkaistiin jo viime vuonna.

Cascada nauttii Suomessa valtaisaa nettisuosiota. Esimerkiksi IRC-Gallerian Cascada-yhteisössä on kirjoitushetkellä peräti 2 322 jäsentä, mikä on enemmän kuin esimerkiksi Antti Tuiskun, Darinin ja Basshunterin yhteisöissä yhteensä.

Hämmästyttäväksi Cascadan suosion levinneisyyden Suomessa tekee se, että projektin promotoiminen on ollut aivan olematonta. Cascada ei ole keikkaillut täällä, siitä ei ole tarjottu haastatteluja suomalaiselle medialle ja ainoat netistä löytyvät arvostelutkin ovat Findance.comissa. Radiosoittoa Cascada on kuitenkin kerännyt jossain määrin.

Saksalaisprojekti onkin yksi suurimmista nimenomaan netin kautta levinneistä ilmiöistä, jota ei kuitenkaan ole saatu heijastettua suoraan levymyyntiin. Cascadan albumi ei edes käväissyt albumilistalla ja ainoa listamenestystä saavuttanut julkaisu on Truly, Madly, Deeply -sinkku, joka viihtyi alkuvuodesta yhden viikon kotimaan singlelistalla.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Cascada


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!