13:00 - 02.10.2010 / musiikki / Findance
Choralen fanit mukaan Saksaan, mikäli tie aukeaa Euroviisuihin

Suomidance-yhtye Chorale pyrkii ensi vuoden Suomen euroviisuedustajaksi nettikarsinnan kautta. 15 ehdokkaasta kolme pääsee varsinaisiin televisioitaviin karsintoihin.

Markus Ahola kertoi Findance.comille kuinka Share Your Life -biisi syntyi.

- Biisi syntyi tekemästäni pohjasta, jonka demoversio oli alkuperäisesti Tonian laulama. Biisi jäi kuitenkin elämään omaa elämäänsä odottaen aikaa, jolloin päätettiin, että osallistutaan euroviisuihin. Tulimme siihen tulokseen, että Share Your Life edustaa eniten biiseistämme Choralen uutta tyylisuuntaa ja päätimme yhteistuumin, että siitä tehdään meidän edustusbiisi euroviisuihin. Susannahin laulut tuovat vielä kansainvälisen mausteen biisin ja saa sen eloon ja lentoon!

- Odotukset lähdettäessä avoimeen kilpailuun oli jännittävät. Tiesimme, että kilpailu tulee olemaan kova ja vaikka emme pääsisikään jatkoon, niin olemme tehneet hienon biisin ja olemme ylpeitä siitä! Nyt kun paikka jatkossa on avautunut, on suunta vain ylöspäin. Odotamme jännittynein tuntein hattu kourassa, mitä seuraavat kaksi äänestysviikkoa tuovat tullessaan.

Chorale on kehittänyt karsintojen yhteyteen myös kilpailun.

- Olemme luvanneet arpoa Facebook-yhteisöön liittyneiden kesken kaksi viisumatkaa, mikäli Chorale Saksassa nähdään!

artikkelin avainsanat:
Chorale Markus Ahola Tonia