Findance.com
16:10 - 09.07.2024 / maailmalta / Findance
YH-äiti tuskailee poikaystävänsä tuen puutteen kanssa
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Eräs kahden lapsen äiti on purkanut turhautumistaan poikaystäväänsä kohtaan.

Nainen kertoi Mirrorin mukaan Mumsnet-sivustolla, että täysipäiväisenä vanhempana hän ei saa omien lapsiensa kanssa minkäänlaista tukea ja kokee poikaystävänsä optimistisen suhtautumisen elämään ärsyttävänä.

Hän kirjoitti: "Hän paasaa, kuinka taianomaista ja arvokasta aika lasten kanssa on ja miten heidän kanssaan tulisi antaa parastaan. Mutta hän itse näkee omia lapsiaan vain kerran viikossa, eikä auta minun lasteni kanssa"

Nainen kertoi, että kun hän avautui poikaystävälleen olostaan ja kertoi olevansa uupunut, tämä vastasi kuusiminuuttisella ääniviestillä, jossa hän hehkutti vanhemmuuden taikaa. Lisäksi poikaystävä arvosteli naisen somekäyttäytymistä ja kyseenalaisti hänen tapansa jakaa asioita Instagramissa.

Keskustelufoorumin käyttäjät olivat nopeasti kommentoimassa, että suhde ei vaikuta lupaavalta. Eräs kommentoija kirjoitti: "Kun inho iskee, siitä ei pääse eroon. Keskustelu vain pahentaisi tilannetta."

Toinen käyttäjä lisäsi: "Tämä mies ei ole sinulle sopiva. Hän ei voi kertoa sinulle, mitä tehdä tai miten tuntea."

Nainen päivitti myöhemmin tilanteensa: "Puhuin hänelle ja selitin, miksi hänen kommenttinsa oli loukkaava. Hän pyysi anteeksi ja sanoi 'jätän sinut rauhaan'. Hyvästi."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
parisuhde rakkaus vanhemmuus äitiys
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!