Findance.com
10:10 - 19.06.2024 / maailmalta / Findance
Mies ei ota avainta mukaansa ulos lähtiessään - vaimo vaatii häntä nukkumaan ulkona
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Eräs nainen kertoi joutuneensa äärirajoilleen, kun hänen miehensä ei ottanut avainta mukaansa lähtiessään iltaisin ulos.

Mies oli jatkuvasti valmis herättämään hänet keskellä yötä päästäkseen takaisin sisään, mikä johti vaimon kieltäytymään avaamasta ovea ja vaatimaan miehen nukkumaan ulkorakennuksessa.

Kolmen lapsen äiti kertoi Mirrorin mukaan sosiaalisessa mediassa, kuinka hänen miehensä säännöllisesti lähti töiden jälkeen ulos kavereidensa kanssa ja pyysi vaimoaan jättämään takaoven auki.

Tämä aiheutti naiselle suurta huolta, erityisesti kun perheessä oli kolme pientä lasta, joista yksi oli vauva.

"En ymmärrä, miksi hän ei voi vain ottaa avainta mukaansa", nainen raivostui.

Hän selitti, ettei halunnut jättää takaovea auki, koska se oli turvatonta, mutta hänen miehensä vaati sitä silti.

Mies oli viime aikoina herättänyt vaimonsa useaan otteeseen soittamalla ovikelloa, soittamalla puhelimeen tai koputtamalla oveen keskiyön jälkeen. Tämä aiheutti häiriötä paitsi vaimolle myös todennäköisesti naapureille.

Vaimo kertoi, että hänen miehensä oli viestittänyt tullessaan kotiin ja pyytänyt jättämään takaoven auki, vaikka hän oli selkeästi ilmaissut, ettei tunne oloaan turvalliseksi tämän kanssa.

"Olen sanonut hänelle, että jos hänellä ei ole avainta, hänen täytyy nukkua ulkorakennuksessa, koska en aio jättää ovea auki enkä myöskään aio herätä keskellä yötä päästämään häntä sisään", nainen kirjoitti.

Tukea sosiaalisesta mediasta

Somettajat tukivat naista ja pitivät hänen toimintaansa täysin oikeutettuna.

Yksi käyttäjä kirjoitti: ”Hänen täytyy ymmärtää, että myöhäiset kotiintulot vaikuttavat negatiivisesti muihin ihmisiin. Et ole kohtuuton.”

Toinen kommentoija lisäsi: ”Miksi hän ei voi vain ottaa avainta mukaansa? Ihmeellistä! Miehesi on tyhmä ja itsekäs idiootti. Kieltäytyisin jättämästä ovea auki ja kieltäytyisin avaamasta sitä järjettömään aikaan, kun hän suvaitsee ilmestyä!”

Kolmas käyttäjä kiteytti monen ajatukset: ”Hän on valmis vaarantamaan vaimonsa ja kolmen pienen lapsen turvallisuuden, koska ei viitsi ottaa avainta mukaansa? Et ole kohtuuton, hän on itsekäs ääliö.”

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
lifestyle parisuhde
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!