Findance.com
04:10 - 14.06.2024 / maailmalta / Findance
Nainen tuskailee: "Aviomieheni kieltäytyy käyttämästä vaippoja, vaikka kastelee sängyn"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Mirror raportoi, että eräs nainen on esittänyt epätoivoisen pyynnön neuvoista paljastaessaan, että hänen miehensä kastelee sängyn lähes joka yö.

Nainen on turhautunut herätessään yhä uudelleen märkiin lakanoihin ja on kehottanut miestään tekemään asialle jotain, mutta tämä ei suostu tunnustamaan ongelmaa.

Löytääkseen ratkaisun tilanteeseen, nainen kääntyi sosiaalisen median puoleen ja kysyi käyttäjiltä, kuinka tällaisessa tilanteessa tulisi toimia.

Quora-palvelussa hän kirjoitti: "Kuinka monta kertaa tulisi sietää, että puoliso kastelee sängyn, ennen kuin hänelle sanotaan, että hänen on käytettävä vaippoja? Mieheni ei suostu käyttämään niitä, mutta minä käytän pikkuhousunsuojia, joten en ymmärrä, miksi tämä on ongelma."

Kommentit kannustavat hakemaan apua

Useimmat käyttäjät suosittelivat varaamaan ajan lääkärille, mutta toiset jakoivat kokemuksiaan ja ratkaisujaan vastaavista tilanteista omassa kodissaan.

Yksi käyttäjä kertoi: "Minulla alkoi tämä ongelma neljä vuotta sitten. Vaimoni käytti aluksi sängynsuojia muutaman viikon ajan, ja sitten hän alkoi laittaa minulle vaipan yöksi. Vaipat ratkaisivat ongelman, joten voimme nukkua samassa sängyssä."

Toinen käyttäjä jakoi, kuinka hän toimisi, jos hänen vaimollaan olisi samanlainen ongelma: "Hankkisin hyvän vedenpitävän patjansuojuksen ja useita lakanoita. Rakastaisin ja hyväksyisin hänet sellaisena kuin hän on tästä huolimatta, pitäisin sitä pienenä asiana ja tekisin kaikkeni auttaakseni häntä, jos hän haluaisi päästä siitä eroon. Tekisin mitä puolison kuuluu tehdä: kohtelisin häntä rakkaudella, kunnioituksella, huomioinnilla ja empatialla."

Monet käyttäjät olivat sitä mieltä, että tilannetta ei pitäisi käsitellä häpeällisesti tai loukkaavasti, vaan se tulisi nähdä terveydellisestä näkökulmasta ja olla huolissaan puolison hyvinvoinnista. Jos ongelmaa käsitellään asiallisesti ja myötätuntoisesti, puoliso on todennäköisemmin halukas hakemaan apua.

Vaikka tilanne voi olla kiusallinen, on tärkeää muistaa, että inkontinenssi on yleinen vaiva, johon on saatavilla apua ja hoitoa. Keskustelu lääkärin kanssa on ensimmäinen askel kohti ratkaisua ja parempaa elämänlaatua.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
avioliitto inkontinenssi parisuhde rakkaus
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!