Findance.com
04:10 - 28.05.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
Mies on keksinyt kätevän keinon, jonka avulla saa selville ihmisten todellisen luonteen
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Toivotko koskaan, että voisit lukea muiden ajatuksia tai paljastaa heidän todellisen luonteensa? Tämä ei ole välttämättä mahdotonta eikä kovinkaan vaikea toteuttaa, raportoi Your Tango.

Eräs mies on todistanut sen testaamalla erästä kätevää keinoa, jolla saa helposti selville onko kyseessä kuinka hyvä tai huono ihminen.

Muiden oikeita motiiveja on usein vaikea selvittää, mutta tällä yhdellä keinolla siitä voikin tulla helppoa. Eräs mies kertoo, että hän esittää usein muille olevansa tyhmempi kuin mitä onkaan. Kun hän esittää tyhmää, muut paljastavat hänelle todellisen luonteensa.

Mies kutsuu tätä salaiseksi aseekseen, kun hän esittää naiivia ja tietämätöntä. Ihmisillä on silloin kaksi tapaa kohdella häntä. Toinen on se, että he pysyvät edelleen miehen seurassa ja kohtelevat häntä hyvin. He saattavat auttaa miestä tai selventävät miehelle, miten asiat ovat.

Toinen tapa kohdella häntä viittaa huonoihin tapoihin. Sellaiset ihmiset näkevät miehen naiiviuden mahdollisuutena. He olettavat, että mies on manipuloitavissa. Mies käyttää tätä taktiikkaa aina kun hän on jonkin sellaisen seurassa, jolla vaikuttaa olevan jotain taka-ajatuksia tai joka ei vaikuta olevan se, jota esittää.

Psykologian mukaan, on mukavampaa paljastaa itsemme sellaisille, joita emme pidä uhkaavina ja pidämme ystävällisinä. Siksi tämän miehen taktiikkakin vaikuttaa toimivan.

artikkelin avainsanat:
lifestyle