Findance.com
10:10 - 25.05.2024 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Nainen väittää olleensa syömättä ja juomatta 16 vuoden ajan
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Muluwork Ambaw on Etiopiassa asuva 26-vuotias nainen, joka väittää, ettei ole syönyt eikä juonut mitään viimeisten 16 vuoden aikana, raportoi Oddity Central. Suurin osa ihmisistä ei kykene olemaan ilman ruokaa ja juomaa edes muutamaa tuntia.

Muluwork kertoo olleensa 10-vuotias, kun hänen ruokahalunsa katosi yhtäkkiä. Hänen kerrotaan silti elävän edelleen normaalia elämää ja hän on hyvässä kunnossa ja hänen energiansa riittää päivittäisten tehtävien hoitamiseen, kuten ruuanlaittoa muille ihmisille.

Lääketieteelliset testit eivät ole voineet todistaa, puhuuko nainen totta

Muluworkille on tehty useita lääketieteellisiä testejä, mutta niillä ei ole voitu todistaa, puhuuko hän totta. Ainakaan tutkimusten aikana hänen suolistostaan ei ole löydetty ruokaa.

Koska Mulowork ei syö eikä juo, ei hänen tarvitse käydä koskaan vessassa. Ilmeisesti hän tarvitsee kylpyhuonetta vain peseytymiseen.

Moni muukin on ilmoittanut, ettei heidän tarvitse koskaan syödä mitään. Muluwork on vieläkin harvinaisempi tapaus, koska hän ei myöskään juo mitään. On vaikea uskoa, että joku voisi selvitä hengissä ilman ruokaa, saati ilman nesteitä.

Guinnessin ennätystenkirjan mukaan pisin aika, jonka ihminen on ollut ilman ruokaa ja juomaa, on 18 päivää.

artikkelin avainsanat: